05/30/12 20:51
(http://radiomilena.com/)

Стоянка Мутафова на поморийска сцена

998 Стоянка Мутафова на поморийска сценаКомедията „Парижки лудории” с  режисьор Дидо Манчев бе представена  отново на поморийска сцена. Във вихъра на сценичния талант се изявиха  артистите от  Сатиричния театър – Стоянка Мутафова, Диян Манчев и Жанет Йовчева. Царицата на комедията Стоянка Мутафова  и този път игра феноменално, но в новата кинотетатрална зала на Поморие. Младежкият й дух не я е  напускал и тя все така  заразява със смеха си и чувството си за хумор  вече  няколко поколения българи. Публиката проследи историята на една жена, която извършва престъпление, за да отмъсти на мъжа си, който я тормози сексуално. В интригата по прикриването на следите се намесват и други лица.  Привлекателното в текста на автора Жан-Клод Дано е умението да заплита ситуации, оприличаващи криминален трилър и в същото време  разкриват неочаквани ходове.
„Кметът ви е страхотен. На времето много обичах да плувам, обичам морето повече от земята, ценете го и го обичайте“, заяви актрисата в препълнената от поморийци театрална зала.

 


 Стоянка Мутафова на поморийска сцена

bookmark Стоянка Мутафова на поморийска сценаsvejo Стоянка Мутафова на поморийска сценаgoogle Стоянка Мутафова на поморийска сценаdelicious Стоянка Мутафова на поморийска сценаstumbleupon Стоянка Мутафова на поморийска сценаfacebook Стоянка Мутафова на поморийска сценаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване