05/30/12 11:47
(http://radiomilena.com/)

Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките,

handbal Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките,

Женският хандбален отбор на Поморие е на крачка от влизането си в групата на майсторките. На 2 и 3 юни на хандбалното игрище в Поморие предстои да разберем дали възпитаничките на Щерион Василев ще преминат в А РХГ. Шест отбора се събират в морския град за да определят крайното класиране в групата. Това са: Хасково, Панагюрище, Гълъбово, Пловдив, Сливнишки герой – Софийско и Поморие. Във временното класиране поморийки са на първо място в групата с 15 точки. Втори е отборът на  Хасково с 13 точки, а трети са Панагюрище с 11 точки, което прави турнира оспорван в последния кръг.
Стартът започва в събота от 10.00 часа с мача Поморие – Пловдив. Водачът в групата ще разчита и на мощната подкрепа на публиката, защото минималната разлика в класирането може да доведе до изненади.
От 13.30 часа е и втората среща на поморийки, които ще играят срещу Панагюрище. Третият им мач е в неделя от 11.00 часа срещу Сливнишки герой – Софийско.

Хандбалният отбор на гр. Поморие Ви кани на важния за нас турнир на 02-03.06 2012 г. от 10:00 ч. на хандбалното игрище,където ХК “Поморие“ ще се бори за влизане в групата на майсторките. Вашето присъствие и подкрепа са важни за нас!
 Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките,

bookmark Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките, svejo Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките, google Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките, delicious Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките, stumbleupon Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките, facebook Хандбал: Поморийки на крачка от групата на майсторките, Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване