05/30/12 11:47
(http://radiomilena.com/)

Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките

handbal Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките

Женският хандбален отбор на Поморие е на крачка от влизането си в групата на майсторките. На 2 и 3 юни на хандбалното игрище в Поморие предстои да разберем дали възпитаничките на Щерион Василев ще преминат в А РХГ. Шест отбора се събират в морския град за да определят крайното класиране в групата. Това са: Хасково, Панагюрище, Гълъбово, Пловдив, Сливнишки герой – Софийско и Поморие. Във временното класиране поморийки са на първо място в групата с 15 точки. Втори е отборът на  Хасково с 13 точки, а трети са Панагюрище с 11 точки, което прави турнира оспорван в последния кръг.
Стартът започва в събота от 10.00 часа с мача Поморие – Пловдив. Водачът в групата ще разчита и на мощната подкрепа на публиката, защото минималната разлика в класирането може да доведе до изненади.
От 13.30 часа е и втората среща на поморийки, които ще играят срещу Панагюрище. Третият им мач е в неделя от 11.00 часа срещу Сливнишки герой – Софийско.

 Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките

bookmark Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките svejo Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките google Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките delicious Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките stumbleupon Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките facebook Хандбалистките на Поморие на крачка от групата на майсторките Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване