06/06/12 19:56
(http://radiomilena.com/)

Лято 2012 беше открито в Поморие

С концерт „Здравей, Лято 2012” бе открит туристическият сезон в Поморие. Тържествената церемония започна с изпълнения на общинския духов оркестър. Стартът на сезона даде кметът на община Поморие Иван Алексиев с пожелание да е успешен за всички. На откритата сцена в центъра на града се изявиха деца с вокално пеене и хореография  от детските учебни заведения, от Клубовете по спортни танци ”Поморие” и „Блясък”, Студио за модерен балет – Ахелой, мажоретен състав –Поморие, Танцовите клубове  при българо-гръцко дружество, ”Чайка”,,  „Раковина” и Фолклорния ансамбъл”Здравец.  С пускане на балони  и пищна заря се откри лято 2012 в Поморие.

 Лято 2012 беше открито в Поморие

bookmark Лято 2012 беше открито в Помориеsvejo Лято 2012 беше открито в Помориеgoogle Лято 2012 беше открито в Помориеdelicious Лято 2012 беше открито в Помориеstumbleupon Лято 2012 беше открито в Помориеfacebook Лято 2012 беше открито в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване