06/10/12 16:39
(http://www.klassa.bg/)

Военни обезопасиха района на взрива край Петолъчката

Модулна група за унищожаване на невзривени боеприпаси от военно формирование 22 220 в Сливен участва в обезопасяването на района на взрива, станал на 5 юни в складовете на фирма „Берета трейдинг“ край с. Лозенец, община Стралджа. Това съобщиха от Министерството на отбраната. След получен сигнал от гражданин за намерени три снаряда в нива, намираща се в района на взрива, модулната група в състав от шестима военнослужещи и три автомобила с ръководител майор Енчев се отправи към мястото. Военнослужещите ще обезопасят и транспортират за унищожаване боеприпасите.
Продължава да е отклонено движението на МПС в някои пътни участъци във връзка с взривилия се оръжеен склад в района на пътен възел Петолъчката, пък информираха от Агенция "Пътна инфраструктура"
Миналата седмица серия от взривове избухна близо до пътния възел Петолъчката. Девет души пострадаха тежко, а други трима са в неизвестност.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване