06/12/12 14:59
(http://www.klassa.bg/)

Христо Стоичков обмисля да се кандидатира за шеф на БФС

Треньорът на „Литекс“ Христо Стоичков официално обяви, че има голяма вероятност да се кандидатира за президент на БФС. Както е известно, Камата е недоволен от досегашната работа на Борислав Михайлов и настоява за неговото напускане. Ицо дори обвини бившия си съотборник в националния отбор, че участва в задкулисни игри.
"Боби е главният виновник за фарса "БГ футбол". Нека министър Цветан Цветанов да започне разследване, защото станахме за смях пред целия свят", започна с критиките Стоичков пред БНТ.
"Михайлов се страхува, защото може би е на веригата. Имам фаворит за предстоящите избори на конгреса на БФС, но пък защо и аз самият да не съм това? Нищо не е изключено", заяви Ицо. В същото време Боби Михайлов категорично отказва да отговаря на критиките на треньора на „Литекс“. Даже преди две седмици беше заявил, че под нивото на един президент на БФС е да отговаря на треньори на клубни отбори.
„Не съм удобен, защото съм чист. Ти, този, който управляваш футбола, не си удобен. Най-лошото е да продадеш собственото си достойнство, а ти направи точно това", продължи Стоичков да напада бившия вратар.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване