06/18/12 13:23
(http://radiomilena.com/)

Дни на Благоевград в Поморие

big 6057225f037b5edba5627a95af31473b1 150x150 Дни на Благоевград в Поморие Дни на Благоевград в Поморие ще се проведат тази седмица на 21 и 22 юни. В началото на туристическия сезон, по покана на Община Поморие, Благоевград ще презентира свои културни продукти в южния морски град. С комичната опера „Рита” на Доницети ще се представи Камерна опера – Благоевград. Очарованието и богатството на пиринския фолклор ще покаже трупата на Фолклорен ансамбъл „Пирин” с представлението „На мегдана”. Биг Бенд Благоевград ще зарадва жители и гости на Поморие с концерт на открито в ритмите на латиномузиката. За най-малките Куклен театър – Благоевград ще представи постановката „Рибарят и златната рибка”. Обменът в сферата на културата между двете общини предвижда гостуване и на община Поморие в Благоевград през есента на 2012 г.

Програма „Дни на Благоевград в Поморие”

21 юни

- 18.00 ч – Кинотеатър – операта „Рита”

- 20.00 ч. – открита сцена на Кинотеатъра – концерт на Биг Бенд Благоевград

22 юни

- 10.30 ч. – Кинотеатър – куклен театър „Рибарят и златната рибка”

- 20.00 ч. – открита сцена на Кинотеатър – „На мегдана” – представление на ансамбъл „Пирин” – Благоевград

 

 Дни на Благоевград в Поморие

bookmark Дни на Благоевград в Поморие svejo Дни на Благоевград в Поморие google Дни на Благоевград в Поморие delicious Дни на Благоевград в Поморие stumbleupon Дни на Благоевград в Поморие facebook Дни на Благоевград в Поморие Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване