06/21/12 05:02
(http://radiomilena.com/)

С опера започват дните на Благоевград в Поморие

С комичната опера „Рита” на Доницети започват дните на Благоевград в Поморие. Тя ще бъде представена от  Камерна опера – Благоевград  на 21.06 /четвъртък/ от 18.00 ч. в Кинотеатър Поморие. Биг Бендът ще зарадва жители и гости на Поморие от 20.00 ч. с концерт на открито в ритмите на латиномузиката.

За най-малките Куклен театър – Благоевград ще представи на 22.06./петък/  от 10,30 ч. постановката „Рибарят и златната рибка”. Богатството на фолклора ще покаже  на откритата сцена Фолклорен ансамбъл „Пирин” с концерта „На мегдана” от 20.00 ч.

Входът е свободен.

Graphic21 С опера започват дните на Благоевград в Поморие

 С опера започват дните на Благоевград в Поморие

bookmark С опера започват дните на Благоевград в Помориеsvejo С опера започват дните на Благоевград в Помориеgoogle С опера започват дните на Благоевград в Помориеdelicious С опера започват дните на Благоевград в Помориеstumbleupon С опера започват дните на Благоевград в Помориеfacebook С опера започват дните на Благоевград в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване