06/18/12 14:12
(http://radiomilena.com/)

Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!

Prosveta1 Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!Читалище “Просвета 1888” гр. Поморие изказва своята благодарност за дарението от книги, направено от гражданите на Поморие по инициатива на Ротари Клуб Поморие и Читалищно сдружение “Читалищата от Община Поморие”.

Уважаеми съграждани, вие помогнахте библиотеката на читалището и на нашите читатели да стане по-богата  духовно. Благодарим ви за примера, който дадохте и вярваме, че той ще бъде споделен и в бъдеще. Нека си пожелаем, да расте интереса към хубавата книга и дареното от вас да бъде прочетено от повече хора.

“Какво по-скъпоценно от това да влизаш всекидневно в допир с най-мъдрите люде на тоя свят” – е казал Л.Н.Толстой.

Изказваме своята благодарност  на www.radiomilena.com и лично на г-н Константин Златаров, който безотказно ни съдейства в народополезната ни дейност.

Бъдете здрави и нека стореното от вас ви носи щастие!

                                                                                  НЧ”Просвета 1888”

 Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!

bookmark Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!svejo Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!google Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!delicious Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!stumbleupon Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!facebook Читалище “Просвета 1888” с благодарност към жителите на Поморие!Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване