06/21/12 10:13
(http://radiomilena.com/)

Mулти-културна среща „Дни на чуждата култура

zname Evropa1 150x150 Mулти културна среща „Дни на чуждата култура Сдружение «Европа и Ние» организира мулти-културна среща „Дни на чуждата култура”, която ще стартира в 17.00 ч. на 22 юни 2012 г. в Зала 12 на Младежкия Дом в гр. Варна. В събитието се очаква да вземат участие граждани от Русия, Украйна, Армения, Бразилия, Аржентина, Еквадор, Чили, Китай, Индия, Тайланд и др., които да представят своите страни на произход чрез песен, танц, поезия и традиционна кухня. Чрез пауър пойнт  презентации ще се представят историята, културата, традиции и обичаи, забележителности на отделните държави. Мероприятието е част от дейностите по проект „Подкрепа за интеграция II”, изпълняван с финансовата подкрепа на Интегрирана схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за реализиране на дейности, целящи внедряване в практиката на „Общите основни принципи на политика за интеграция на имигранти в ЕС” и укрепване на капацитета за реализация на тези дейности. Проектът има за цел да изгради капацитет за взаимно сътрудничество и реално участие в интеграционния процес от страна на гражданското общество, социалните партньори, местните органи на власт и международни организации, академични общности и неправителствени организации, както и различни имигрантски общности, чрез което да се гарантират правата на имигрантите и тяхната успешна интеграция в българското общество.

 Mулти културна среща „Дни на чуждата култура

bookmark Mулти културна среща „Дни на чуждата култураsvejo Mулти културна среща „Дни на чуждата култураgoogle Mулти културна среща „Дни на чуждата култураdelicious Mулти културна среща „Дни на чуждата култураstumbleupon Mулти културна среща „Дни на чуждата култураfacebook Mулти културна среща „Дни на чуждата култураСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване