06/23/12 10:55
(http://radiomilena.com/)

Жертва на телефонна измама стана 82-годишна поморийка

izmama 150x150 Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаНа 22.06.т.г. около 18.50 ч. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 82 годишна поморийка за това, че на 19.06.т.г. около 10.00 ч. получила телефонно обаждане от мъж, представил й се за лекар, който й обяснил че дъщеря й с тежко счупване и се нужде от спешна операция. За целта трябвало да даде сумата от 9 000 лв. за поставяне на златни пирони. Жената заявила, че има само сумата от 4 000 лв. и тя била в банкова сметка. Пенсионерката отишла до банковия клон и изтеглила всичките си пари, като пред дома й е посрещната от непознати жена и двама мъже, на които предала сумата. Дни по-късно поморийката констатирала, че е станала жертва на телефонна измама и алармипрала полицейските служители. Работата по случая продължава.

 Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийка

bookmark Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаsvejo Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаgoogle Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаdelicious Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаstumbleupon Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаfacebook Жертва на телефонна измама стана 82 годишна поморийкаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване