06/23/12 11:38
(http://radiomilena.com/)

Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уреди

DSCI3791 150x150 Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиOткриване на Фитнес зона в двора на  Професионалната гимназия по туризъм“ Алеко Константинов “ направи  Ротари клуб-Поморие. Изгради се едно добро и функционално съоръжение, на което деца и в възрастни могат да тренират. Новоизградената площадка с външни фитнес уреди бе направена в края на учебната година и се намира в двора на на средното училище. Лентата прерязаха президентът на Ротари Клуб-Поморие Георги Тръпков и директорът на ПГТ „Ал.Константинов” Димитър Гильов. Фитнес площадката разполага с ъс спортни уреда,  които  могат да се ползват както от ученици, така и от други желаещи.

 Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уреди

bookmark Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиsvejo Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиgoogle Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиdelicious Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиstumbleupon Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиfacebook Откриха в Поморие площадка с външни фитнес уредиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване