06/24/12 06:19
(http://radiomilena.com/)

След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада

956dce4ac069269c4fe0921a66d7a15f1 150x150 След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада Полицейското присъствие е засилено в цялата страна. На всички изходи на Пловдив има полицейски патрули, които проверяват документите на шофьорите. Извънредните мерки са наложени заради крупния обир от инкасов автомобил, от който бяха задигнати 1,5 милиона лева, съобщава Агенция Кросс. Полицията издирва 33-годишния шофьор на колата Георги Енев. Според една от версиите престъплението е планирано. Сигналът за случилото се бил подаден с известно закъснение, въпреки че GPS-ът в инкасовия автомобил е отчел отклонение от маршрута. Според друга версия, замесен е шефът на охранителната фирма, тъй като през април от кола на същата компания бяха задигнати 2 милиона лева край Севлиево. Не се изключва и версия отвличане, информира ТВ 7. Във форумите в интернет пък бивши служители на фирмата се оплакват от ниското заплащане – те взимали между 350 и 400 лева на месец. Това също може да е една от причините за обира. От фирмата не коментират втората крупна кражба от техен инкасо автомобил.

 След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада

bookmark След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада svejo След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада google След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада delicious След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада stumbleupon След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада facebook След обира на инкасото, Пловдив е под полицейска блокада Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване