06/26/12 16:45
(http://www.klassa.bg/)

Англичанин триумфира на голф турнира BMW International Open

Една от надеждите на английския голф Дани Уилет спечели първия в кариерата си трофей от Европейския тур, като това се случи на турнира BMW International Open в Кьолн, Германия. 24-годишният голфър и австралиецът Маркъс Фрейзър завършиха с равен резултат от 11 удара под пара (277), но Уилет спечели при четвъртата плейофна дупка. Освен трофея младият голфър си заслужи и чек за 333 330 евро. Любопитно е, че британецът преди началото на надпреварата заемаше едва 204-то място в световната ранглиста.
Третата позиция в генералното класиране си поделиха Гонсало Фернандес-Кастаньо, Пол Макгинли и Крис Ууд. Те приключиха с резултати от по (278) на ниво -10.
"Това е просто невероятно. Последният кръг бе наистина напрегнат, появи се силен вятър, имаше и дъжд. През последната година и половина бях измъчван от контузии, но сега се чувствам добре и се вижда, че играя на ниво", заяви щастливият шампион.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване