06/26/12 22:25
(http://e-vestnik.bg/)

Жълти вестници, що криете любовницата на Бойко?

Бойко Борисов си призна в интервю, че имал „една госпожица”, за която смята да се ожени. И направи за смях жълтите вестници. Как така те досега не са разбрали коя е? Те, които знаят всяка забежка на актриса, телевизионен водещ, фолкпевица, по-известно лице от телевизията и киното? Има нещо тук.

Всеки ден ни разказват кой с коя отива на море, кой изневерил на жена си, мъжа си. А премиерът имал сериозна любовница, и за него - нищо. Не е работата в това, че много се крие. Много е лесно да хванеш една актриса от Народния и да пишеш за нея каквото ти падне - че кръшка на мъжа си, че кръшка на любовника си, че прави секс в асансьора. Или пък някой телевизионен водещ - ааааа, я го тоя с коя излиза (или с кого).

Ама с най-одумвания човек в държавата не им стиска да се закачат. Страх ги е. По им е лесно с актрисите и актьорите - които съвсем не са холивудски звезди милионери, а са бедни дори по българските стандарти. Затова - дай да ги разсипем от клюки.

И стана така, че българските вестници описаха всяко любовно похождение на премиера Берлускони, а за похожденията на българския премиер - нито дума.
Може би това е най-яркият белег, че българските жълти вестници са извратени. Те не са истински жълти вестници, а пропагандна машина, закупена от хора като Пеевски, за да очернят политическите противници на Борисов. Това е основната им задача. Сред клюките и новините с новите придобивки на фолкпевиците, се намества с етикет “сензация” някой измислен компромат за политик, който нещо мъти водата на премиера Борисов.

А за любовните похождения на Борисов знае цялата журналистическа колегия. В колекцията му са влезли не една и две журналистки. Но всички мълчат. Знаят коя е и споменатата госпожица дори. И не само нея, и за другите му забежки знаят. Дори в Русия вестник се осмели да пише за връзките на Путин. След това закриха вестника, както се очакваше. Изглежда България е по-назад от Русия, защото тук никой дори не се осмели за толкова години да опише любовните похождения на Борисов.
С него вестниците се отнасят като към севернокорейски любим вожд и учител на народа. Той е недосегаем. Божествен. Вече 10 години градят образа му на Крали Марко, Батман и Супермен. Създадоха го като Франкенщайн. И сега дори се бият помежду си за любовта му.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване