06/26/12 14:25
(http://www.klassa.bg/)

Завъртат хитовия мистери сериал “Малки сладки лъжкини” от 2 юли по bTV

Сериалът „Малки сладки лъжкини”, превърнал се в хит в САЩ още с първия си сезон, ще се завърти премиерно за България от 2 юли, всеки делничен ден от 10:00 часа, само по bTV, съобщиха от медията за klassa.bg
Базиран на хитовата поредица романи на Сара Шепърд, мистериозната поредица разказва историята на четири приятелки в гимназията – Спенсър, Хана, Ариа и Емили. Тяхната „майка-пчела” Алисън изчезва мистериозно, което успокоява момичетата, че всички тайни са изчезнали с нея. Но никоя тайна не е на сигурно място, ако някой друг я знае. Година по-късно четирите момичета започват да получават заплахи, че всички тайни, които ревностно са крили от света, ще излязат на бял свят. Заплахите са подписани от мистериозен изпращач с прякора „А”. Момичетата веднага заподозряват Алисън, но скоро трупът й е открит и те осъзнават, че има още някой, който е наясно с най-съкровените им тайни, които само покойницата е знаела.
Сериалът „Малки сладки лъжкини” е носител на 6 награди Teen Choice Awards, както и на награда People’s Choice Awards за най-добра драма по кабелен канал.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване