07/02/12 12:52
(http://www.klassa.bg/)

Beck’s атакува феновете си във Facebook

Немската марка бира номер едно подхвана атрактивна ПР кампания във Facebook . За да се включат в игрите с печалби, феновете на Beck’s трябва да посетят обновената Facebook страница на марката http://www.facebook.com/becksperience.bulgaria, да се регистрират през своя Фейсбук акаунт и... да стискат палци да са сред късметлиите.
Най-нетърпеливите фенове на марката вече могат да потърсят на пазара новата лимитирана серия от промобутилки на Beck’s 50 cl. Те могат да бъдат разпознати по новия, “музикален” дизайн на предния етикет, който е препратка към изненадите, които марката е подготвила за своите фенове, а именно - музикални събития в различни стилове. Под задния етикет на всяка бутилка има „ключ” - уникален код, който дава възможност на потребителите да спечелят в различни промоции и игри, както и билети за концерти и музикални събития. Всичко това се случва в апликацията PASS, където феновете могат да се информират за предстоящи и минали активности на марката. Благодарение на новите функционалности на страницата почитателите на най-продаваната немска бира в света ще могат да избират измежду серия от ”възможни посоки”, по които всеки от тях може да “тръгне” – игри, музикални събития и промоции. Всяка „посока”, която е избрана, може да бъде споделяна и така феновете на Beck’s ще вървят по своя път заедно със своите приятели.
Немска марка бира номер едно в света продължава да използва и иновативните технологии в комуникацията със своите почитатели, доказали, че работят. За по-бърз достъп до Facebook страницата на Beck’s на задния етикет на новите промобутилки е поставен и QR код (quick response – “бърз отговор”). „Разчитането” на кода с камера на смартфон препраща директно към страницата на марката и прави по-бърз достъпа до апликацията PASS.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване