07/02/12 14:26
(http://radiomilena.com/)

С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобуса

police car 150x150 С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаНа 01.07.т.г. около 15.00 ч. на пътя Бургас – Поморие, в района на бензиностанция «Петрол» в Поморие, след претърпяна авария на автобус «Исузу», с пловдивска регистрация, управляван от 54 год. Г.Д., е изгорена лявата ръка и левия крак на пътуващия в автобуса на предната дясна седалка пътник – Н.Н., 25 годишен от Бургас. Мъжът пострадал от бликнала вряла течност от двигателя на автобуса, след отваряне капачката на радиатора, предприето от страна на шофьора Г.Д. Потърпевшият е приет в МБАЛ – Бургас с изгаряния около 20 %, без опасност за живота, като по-късно е откаран в специализираната клиника по изгаряния във Варна.

 С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобуса

bookmark С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаsvejo С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаgoogle С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаdelicious С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаstumbleupon С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаfacebook С изгаряния на крайниците е пътник след авария на автобусаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване