07/04/12 09:17
(http://offnews.offroad-bulgaria.com/)

Доброволец от пожарите гони бандит с АТВ

Доброволец, участвал в гасенето на пожарите на Витоша, днес съдейства на полицията при преследването на беглец. Людмил Кюковски, който е член на форума OFFRoad-Bulgaria.com, съобщи, че се е включил в гонитбата на неизвестен мъж.

Людмил неволно попаднал на сигнала за преследван автомобил, докато бил пред блока си с АТВ-то, с което предишния ден помагал за гасенето на пожара на Витоша.  Той видял как патрулни автомобили преследват Ауди А6.

В опита си да се изплъзне на полицаите, шофьорът зарязал автомобила си и се скрил в близката гора.

Людмил се включил в гонитбата, като влязъл в гората с АТВ-то си. Не след дълго той открил мъжа, който се опитвал да се скрие. Първоначално минал на метри от него, като за малко не го прегазил. Тъй като беглецът бил значително по-едър от него, Людмил не посмял да предприема нищо и упътил полицаите къде да насочат патрулите си. Видял кък мъжа тича покрай реката, която минава през месността.

Малко след това Людмил се върнал и отвел един от полицаите в гората.

По първоначална информация мъжът е бил познат на местните полицаи от 8 РУП. Той шофирал от няколко месеца без книжка. Вероятно това е и причината за бягството му.

От СДВР обясниха пред OFFNews.bg, че колата е била спряна за проверка, но шофьорът ѝ избягал, като междувременно успял да заключи явтомобила. Автомобилът бил спрян на ул. „Димитър Пешев“.

Очаквайте подробности и снимки от мястото на инцидента!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване