07/12/12 07:58
(http://radiomilena.com/)

Пързалка гигант е най-новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг

vodna parzalka 225x300 Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг Пързалка с височина 25 метра е най-новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг. Надуваемият гигант, последен модел е с платформа за спускане 53 метра, а в най-широката си част е 4 метра. Пързалката е първата по рода си по Южното Черноморие и ще радва гостите до края на сезона. При монтирането й са спазени най-високите стандарти за безопасност, съобщиха от фирмата-концесионер, стопанисваща южната-ивица в Слънчев бряг. Собственици на униката са известната циркова фамилия Палазови. Акробатите прочути в цяла Европа, видели за пръв път гигантската пързалка в Америка и решили, че трябва да докарат чудото и на най-известният плаж у нас Какао бийч. Надуваемият гигант привлича на южния плаж с атрактивни цени. Два лева струва едно спускане, за 5 спускания се ползва намаление от 3 лева, т.е. пакетът е 7 лв. През август пързалката ще посетят деца лишени от родителски грижи. Момчетата и момичетата ще ползват атракциона безплатно под строгия контрол на инструктури. Намерението на стопаните на пързалката и на фирмата-концесионер е това да се превърне в една добра традиция.

 Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг

bookmark Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг svejo Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг google Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг delicious Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг stumbleupon Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг facebook Пързалка гигант е най новата атракция на южния плаж в Слънчев бряг Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване