07/19/12 09:56
(http://radiomilena.com/)

Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Поморие

Поморие е част от националната верига турнири по плажен волейбол – мъже и жени, за Купата на Община Поморие – „Йорданка Бончева”. Турнирът ще се състои в периода  27-29 юли на източния плаж в града. Наградният фонд е 6500 лв.Участие ще вземат най-добрите двойки по плажен волейбол. Техническата конференция ще се проведе на 26 юли от 20.00 ч. на източния плаж. Турнирът се организира от Община Поморие със съдействието на секция „Плажен волейбол“ към Българската федерация по волейбол. В основната схема на турнира, 16 мъжки и 8 дамски двойки ще се борят, за да разпределят помежду си награден фонд от 6500 лева. Срещите ще се играят между 9 ч и 20 ч. във всеки от трите турнирни дни, а финалите ще се проведат на 29 юли. Амбицията на община Поморие е турнирът да стане традиционен и да се провежда всяка година.

плажен волейбол Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Поморие

 

 Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Поморие

bookmark Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Помориеsvejo Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Помориеgoogle Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Помориеdelicious Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Помориеstumbleupon Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в Помориеfacebook Първи турнир по плажен волейбол ще се проведе в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване