08/12/12 16:54
(http://radiomilena.com/)

Спектакълът „Балкански копелета“ с Тодор Дърлянов на поморийска сцена

Община Поморие и Читалище „Просвета 1888″ канят гражданите и гостите на Поморие на спектакъла „Балкански копелета“  на 14.08./вторник/ от 20.00 часа. На театралната сцена ще видим и помориецът Тодор Дърлянов, придобил широка популярност от сериала  „Седем часа разлика“. Входът е свободен!

45454 Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сцена

 

„Жреци на музите“- София представя новата си премиера

 

„БАЛКАНСКИ КОПЕЛЕТА“

Независим спектакъл на Екатерина Казакова по Деян Дуковски

 

Динамично и изпълнено с шокиращи обрати представление, което се гледа на един дъх!

Млада жена и 7 мъже, сред сбивания, стрелби, неверни приятели, ревност, любов и пропиляна младост, предават сгъстената балканска пъстрота, заложена от Деян Дуковски  в „Буре барут“.

Можем ли да избягаме от съдбата си, или тя ще ни застига и на другия край на света? По-малка ли е луната тук или просто „Балканите са гъза на света“?

„БАЛКАНСКИ КОПЕЛЕТА“ напрегнато и изразително, често брутално, хваща върхови моменти от живота, мечтите и драмите на младото посткомунистическо поколение. Страстите са сгъстени, изходите – неочаквани, без да губят истинност. Любовта и цинизма, приятелството и предатествата, мечтанията и разочарованията бушуват или се таят в пестеливо, но наситено представените образи.

Актьорите: деца на същото време, израстнали на сцената, с десетки роли в театъра, киното, телевизията.

 

Постановка: Екатерина Казакова, автор на сценичната версия.

В ролите: Биляна Казакова-Угринска, Михаил Петров, Янко Велков- Янец,  Филип Гуляшки, Христо Терзиев, Тодор Дърлянов, Иван Мечкаров, Драгомир Вълчев.

 

 

 

 Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сцена

bookmark Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сценаsvejo Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сценаgoogle Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сценаdelicious Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сценаstumbleupon Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сценаfacebook Спектакълът Балкански копелета с Тодор Дърлянов на поморийска сценаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване