10/31/12 22:32
(http://www.klassa.bg/)

Интервю с Баумгартнер по България он ер

„България он ер“ беше единствената българска телевизия, която излъчи пряко и с коментарно студио скока на Феликс Баумгартнер.

Следващата приятна изненада за нашите зрители е интервю, което той даде специално за телевизия „България он ер“. Интервюто ще бъде излъчено на 1 ноември в 21:50 часа. Можете да го проследите и на сайта www.bgonair.bg
Феликс Баумгартнер за скока от ръба на Космоса в ексклузивно интервю за телевизия и радио „България он ер“

„Да, чувствам се горд, защото съм направил нещо толкова трудно, нещо, което има значение за целия свят. Това означава много за мен” – това споделя Феликс Баумгартнер в специално интервю, което телевизия „България он ер“ ще излъчи като официален партньор за нашата страна на проекта Red Bull Стратос.

Фелик разказва, че не усетил, дали е преминал скоростта на звука и е разбрал за постижението си едва на Земята. В интервюто той споделя още, че е знаел предварително, че ще има момент, в който ще започне за се върти. „Скокът от ръба на Космоса е както най-трудният, така и най-щастливият момент в живота ми“.

Гледайте специалното интервю на Феликс Баумгартнер само по телевизия и радио „България он ер“.

1 Ноември, Четвъртък, 21.50 часа – първо излъчване. Австриецът стана първият човек в историята, който скочи от стратосферата (близо 39 км височина). Той обаче не успя да подобри рекорда за най-дълго свободно падане, който принадлежи на Джо Китингър. Свободното падане на Феликс продължи около 4 минути и 19 секунди.

Скокът на Баумгартнер ще спомогне за разработването на спасителни процедури и технологии при катастрофи във високите слоеве на атмосферата.

Събитието бе определено от световните медии като „приключението на десетилетието“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване