11/03/12 22:20
(http://www.klassa.bg/)

Хулио Иглесияс на разпивка с мъжете на бившата си жена

Не е лесна работа да седнеш на една маса с мъжете на бившата си съпруга! Хулио Иглесияс е принуден да го стори на предстоящия годеж на първородния си син Хулио Хосе! Сбирката ще се състои в Толедо, а главен организатор е Тамара - една от полусестрите на Хулио Хосе. Изобщо многолюдната фамилия Иглесияс, която изобилства с бракове и разводи,  ще трябва да демонстрира ведро поведение и добро възпитание заради предстоящата сватба.
Хулио Хосе се жени за чаровната Шариз. тази събота в Толедо. Майката на младоженеца, Исабел Прейслер, естествено ще присъства. С нея - и тримата и мъже - настоящият Мигел Бойер, бившият Карлос Фалко и първият, певецът Хулио Иглесияс. Налице ще са и децата на Исабел - Чабели Иглесияс, Тамара Фалко и Ана Бойер(от тримата различни бащи). Енрике, братът на младоженеца, няма да присъства, защото има ангажименти. Предполага се, че самият Хулио Иглесияс ще дойде с настоящата си нежна половинка Миранда. Организаторката на събитието, Тамара, заяви за пресата, че иска всички да празнуват. Под всички тя разбира мъжете на майка си, съпругите им и техните деца!



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване