11/09/12 19:10
(http://www.klassa.bg/)

Италиански сериал в праймтайма на БНТ1 с участието на Христо Шопов и Христо Живков

БНТ1 ще предложи на своите зрители италианския четири сериен сериал „БАРБАРОСА” с участието на двама български актьори – Христо Шопов и Христо Живков. Историята се развива през 12-ти век, когато земите на северна Италия се намират под властта на германския император Фридрих Барбароса. Неговата мечта е да завоюва регионите на центъра и юга и да обедини империята, която някога е била под властта на Карл Велики. Така през 1158 г. недалеч от Милано едно момче на име Алберто да Джусано спасява живота на непознат рицар и не може да повярва на очите си, когато в лицето на храбрия воин разпознава император Барбароса. Това е първата от редица срещи между двамата, които се превръщат в смъртоносни стълкновения между два символа на средновековна Италия - амбицията за власт и желанието за свобода, независимост и социални права.

Сценаристи на лентата са Ренц Мартинели и Джорджо Скотлер. Режисьор - Ренцо Мартинели, оператор - Фабио Чанкети, музиката е на Пивио и Алдо Де Скалци. В ролите зрителите ще видят Рутгер Хауер, Раз Деган, Казия Смутняк, Сесил Касел, Христо Шопов, Антонио Купо, Христо Живков, Мъри Ейбрахам и др.

„БАРБАРОСА” стартира на 12 ноември от 21.00 ч. по БНТ1!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване