11/16/12 11:38
(http://radiomilena.com/)

Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия град

carkva 253x300 Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градЧиталище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”, Поморие най-учтиво канят децата на 3,5 и 7 години и техните родители на 21 ноември 2012 г./сряда/  – Деня на християнското семейство, заедно да продължим традицията в нашия град – Въведение Богородично.

Въвеждането в храма е събитие. Въведението – състояние, учи Църквата.

На 21 ноември /сряда/ от 16.00 ч. в Читалище “Просвета 1888”, в празнична атмосфера очакваме децата на 3,5 и 7 години със своите родители, за да извървим заедно пътя към храма!

Семейството за българина винаги е било свято и в него той е намирал опора, подкрепа и радост в най-трудните моменти от живота му. Затова нека на този ден всеки от нас да остави настрана проблемите и тревогите си и да се наслади на деня и да го отпразнува с най-близките си.

Нека заедно посочим правия път на децата си!

 

[За потвърждение, обадете се на тел. 2-23-16)

 Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия град

bookmark Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градsvejo Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градgoogle Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градdelicious Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градstumbleupon Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градfacebook Читалище “Просвета 1888” и Храм “Св.Рождество Богородично”:Заедно да продължим традицията в нашия градСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване