11/26/12 10:20
(http://www.klassa.bg/)

"Под прикритие" 3 - Лошите стават добри и обратното

След два успешни сезона, стартира новияj сезон на "Под прикритие 3" .На бляскаво събитие в столичния клуб "Планет" звезди и фенове на сериала изгледаха  в неделя вечерта  пилотния епизод от новия сезон. Актьорите от сериала - Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Мариан Вълев, Михаил Билалов, Александър Сано, Христо Мутафчиев, Чочо Попйорданов бяха сред публиката.
Продуцентите разкриха, че предстоящия сезон ще бъде много мащабен и като екшън, и като начин на заснемане, и като взаимоотношения между героите.Бандата ще се събира и разделя. Някои лоши ще стават добри и обратното. Джаро ще изгуби част от влиянието си, а Иво ще става все по-силен.
След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. Този път враговете му са повече и по-силни. В лицето на Иво Андонов Мартин вижда нов враг. След смъртта на любимата му Съни и на баща му, Мартин вече няма какво да губи и е готов да доведе битката си с Престъпните босове до край. Мартин започва да действа на ръба. Въпреки усилията на Попов, Петър Туджаров – Джаро е на път да се измъкне безнаказано от ръката на закона, което кара Мартин да предприеме крайни действия в борбата за справедливост. Едновременно с това Мартин опитва да предотврати появата на нов мощен подземен бос в лицето на Иво Андонов. Иво пък започва да действа безмилостно. Алчността и желанието му да бъде по-голям от Джаро прерастват в мания. Наркопазарът вече не му е достатъчен. Куката приема последно предизвикателство с идеята да спечели голяма сума пари, която да му осигури независимо бъдеще. Дали последния удар на Куката няма да се окаже без изход.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване