12/09/12 22:09
(http://www.klassa.bg/)

Хосе Карерас разряза тортата на Chopard

 Хосе Карерас разряза тортата на  бутика Chopard в София по повод петия рожден ден на елитния магазин. Оперната легенда е в България по покана на Joker Media със съдействието на E&S Watches and Jewellery. При откриването на бутика на Chopard в София през 2007 г., лентата беше прерязана от топ модела Ева Херцигова.  Въпреки мразовития ден Карерас изрази радостта си, че е в България.  Пет години след започването на дейността си бутикът може да се похвали не само с това, че е оцелял по време на криза, но дори се е развил, казаха организаторите на събитието, сред които и представители на фамилия Шойфеле, собственици на световноизвестната верига магазини за луксозна бижутерия и часовници, лични приятели на Карерас. Връзката на певеца и модния бранд датира от 1991 г., когато семейство Шойфеле му помагат да изгради клонове на фондацията си за борба с левкемията Jose Carreras International Leukaemia Foundation в Швейцария и Германия. Самият Карл Шойфеле е президент на швейцарския клон и вицепрезидент на немската фондация. От 1996 година Хосе Карерас и Карл Шойфеле създават лимитирана селекция от 5 часовника, приходите от които се даряват на фондацията.

Хосе Карерас ще има концерт на 10 декември в НДК. Той ще изпълнява песни от последния си албум "Mediterranean Passion", включващ произведения от Италия, Испания и родната Каталония. В неделя по обяд той присъства и на премиерата на "Гена Димитрова от А до Я", книга на Димитър Сотиров за световноизвестната българска оперна певица .
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване