01/10/13 15:09
(http://www.klassa.bg/)

Определиха „УниКредит Булбанк“ за най-добра банка за търговско финансиране

“УниКредит Булбанк” е определена от международното финансово издание Global Finance за най-добра банка за търговско финансиране за 2013 г. в България, съобщиха от финансовата институция. А „УниКредит“ е отличена със същия приз за региона на Централна и Източна Европа. При определяне на класацията е проведено допитване между водещи анализатори, висши мениджъри и експерти в 83 страни.

Критериите, по които са избрани победителите, са: обемът на сделките, покритие на глобално ниво, клиентско обслужване, конкурентни цени и иновативни технологии.

“Като пазарен лидер, наше задължение е да осигуряваме на клиентите си винаги услуги с висока добавена стойност за тях. Възможност за това ни дава уникалната компетентност на нашия екип“, коментира Микеле Амадеи, директор „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“ и член на УС на “УниКредит Булбанк”. Според Амадеи, наличието на търговско финансиране на разумни цени е от решаващо значение за “здравето” на световната икономика".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване