02/05/13 17:40
(http://www.hsnovini.com/)

Все повече хасковлии ползват бонуса при плащане на местните налози

Димо Маринов, директор Дирекция “Общински приходи” – Хасково

Все повече граждани се възползват от 5-процентната отстъпка при плащане на местни данъци и такси. С близо 280 000 са се увеличили текущите внасяния на налозите до края на януари, спрямо същия период на миналата година, отчитат от дирекция „Общински приходи” – Хасково.

Хасковлии предпочитат да внесат дължимите от тях налози в началото на годината, за да избегнат от една страна натрупването на лихви и да се възползват от отстъпката, която прави общинската данъчна администрация.

От общинската данъчна администрация припомнят, че и през февруари гражданите могат да ползват 5-процентна  отстъпка за плащане на дължимите от тях налози.

Много хасковлии все още очакват да получат съобщения за дължимите налози през 2013 година. Информация за стойността на данъците могат да получат и на място в дирекция „Общински приходи”.  От там информират, че съобщенията ще бъдат напечатани и разпратени най-късно до 1 март.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване