02/10/13 08:02
(http://www.klassa.bg/)

Стивън Сегал учи ученици да оцеляват

Екшън звездата Стивън Сегал ще обучава ученици в щата Аризона как да действат, ако в тяхното школо нахлуе ненадейно въоръжен престъпник, предаде АП. Експертът по бойни изкуства е поканен да тренира доброволни групи по самоотбрана от Джо Арпайо, прочутият шериф на окръг Марикопа.

Първото занятие ще бъде днес в училище във Финикс. Трима полицаи ще се превъплътят в терористи, които откриват стрелба по ученици, а 25 подрастващи ще трябва да отразят "нападението". Стивън Сегал ще участва в ролята на треньор по ръкопашен бой и други умения в бойна обстановка, които ще могат да бъдат използвани от учениците в критична ситуация.
Сегал е една от големите звезди на екшъните на Холивуд заедно с Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен и Силвестър Сталоун. Но той има и опит в полицейската работа – работил е като помощник-шериф в Ню Олийнс, на подобен пост е бил и в тексаски град.

















АП
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване