02/14/13 11:29
(http://www.klassa.bg/)

280 любовни серенади от easyJet изненадаха приятно столичани в „Дните на любовта“ преди Св. Валентин

Румяна Димчева от Търговище и Явора Пецева от София станаха победители сред всички участници в любовните серенади на easyJet по повод „Св. Валентин“. Те спечелиха безплатни самолетни билети за двама до най-новите дестинации на авиокомпанията от София - Берлин и Лондон.
В обявените от easyJet „Дни на любовта“ (4-10 февруари 2013 г.), всички българи имаха възможността да изненадат по интересен начин своите половинки, като им поднесат безплатна романтична серенада. В предизвикателството в най-новия търговски център Bulgaria Mall се включиха общо 280 двойки, които се поздравиха с музикалните изпълнения.
„Изключително сме щастливи от големия интерес към серенадите. Успяхме да зарадваме 580 българи, което показва, че хората в страната са романтично настроени и очакват с интерес всяка година „Св. Валентин“. Победителите в нашата инициатива ще полетят на крилете на любовта до новата ни културна и романтична дестинация Берлин, както и до музикалната столица на Европа Лондон“, коментира Петер Фьоц, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа.
Двойките-победители бяха изтеглени в томбола от представител на easyJet и от талантливата българска писателка Мария Василева. Румяна Димчева ще лети със своята половинка до най-новата линия на easyJet от София - Берлин Шьонефелд, а Явора Пецева - до другата нова линия Лондон Станстед.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване