02/15/13 09:42
(http://www.klassa.bg/)

Конкурентно предимство чрез оптимизация на услугите

По време на престоя си в City College – An International Faculty of the University of Sheffield групата от ЧПГ „Банкер” се включи в семинар на тема „Развитие на конкурентно предимство чрез оптимизация на услугите”. Семинарът е елемент от инициатива на университета, наречена City Talks. Стартирала през миналата година, City Talks е метод за повишаване на квалификацията чрез дискусионни семинари, организирани в City College за алумни на университета, вече практикуващи специалисти. Темите на всички срещи са свързани с оптимизация и повишаване на конкурентноспособността, като основни лектори и водещи са професори от университета или специалисти от практиката. 

На 30 януари 2013г. учениците от ЧПГ „Банкер”, които са ползватели по проект № 2012-1-BG1-LEO01-06803 на програма „Леонардо да Винчи”, се включиха в семинар на City Talks, чийто лектор бе проф.д-р Димитриос Николаидис – директор на департамента по Бизнес администрация и икономика на международния факултет на Sheffield University.
Представените от д-р Николаидис теоретични концепции, както и примери от практиката, свързани не само с вече успешните компании в сферата на услугите, но и с методологията и подхода към повишаване на ефективността и постигане на конкурентно предимство чрез стандартизация и оптимизация на обслужването на клиенти бяха иновативни. Семинарът се проведе от 20,00 до 21,30ч. вечерта на 30 януари, но това не попречи на учениците да бъдат изключително мотивирани и да се включат активно в дискусията. Ученикът от 10 клас Алески Бельов получи награда от д-р Николаидис за бързатите му и адекватни отговори на по-голямата част от въпросите.
Учиниците не само обогатиха опита и знанията си, но и всеки от тях получи Certificate of Attendance за участието си в семинара.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: ПЧГ“ Банкер“


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване