02/24/13 20:54
(http://www.hsnovini.com/)

“Хасково 2009″ допусна загуба в контрола с “Ботев” Гълъбово

През първото полувреме хасковлии не успяха да разгърнат напълно потенциала си, за което допринесоха значително лошия терен и съдийския състав. В първите минути  срещата се игра предимно в средата на терена, като хасковлии владееха повече топката. В 10- тата минута обаче тима от Гълъбово отбеляза гол, правилно отменен заради засада. 3 минути по- късно обаче страничния съдия не вдигна повторно флага, при очевидна засада на играч от домакините и резултата бе открит. След гола вратаря на хасковлии Стоян Ковачев спаси още един удар по посока на пазената от него врата. Постепенно гостите изравниха играта и започнаха да играят по- опасно, като след пряк свободен удар на Манчев в края на полувемето вратарят на гостите Мирослав Радев трябваше да се разтегне, за да запази вратата си суха. През втората част хасковлии започнаха добре, но първото по- сериозно полужение бе пред тяхната врата, след като играч на Ботев нацели греда. След този пропуск мачът изцяло бе за Хасково. В 57 м. Йордан Василев шутира, но вратаря на домакините улови. 5 минути по- късно Василев излезе сам срещу стража на Гълъбово, но вратаря спаси. “Хасково 2009″ наложи мощен натиск, като домакините не успяха повече от 15 минути да организират атака и да излязат от своята половина. 10 минути преди края на мача, Йордан Василев пропусна ново изгодно положение сам срещу стража на домакините Радев. До края на двубоя пропуски за гостите направиха и Скерлев, Добриков и Кирчо Крумов, който нацели левия страничен стълб. След множеството пропуски за Хасково, се стигна и до атака за домакините и с красив прехвърлящ удар те поведоха с 2:0 в 85 м. В самия край резултата стана класически в полза на Ботев Гълъбово.

Освен с лошия терен и съдийство мачът ще се запомни и със скандалното държание на треньора на домакините Койчо Иванов, който след сблъзък между Николай Манчев и играч на Гълъбово, влезе близо 2 метра на терена и заплаши Манчев, че ще се разправя с него.

До този момент отборът на “Хасково”, изигра 8 мача извън града. Постигна победи над “Димитровград” с 3:0, над “Борислав” (Първомай) с 6:0, над “Любимец” с 1:0, над “Загорец” с 1:0, и над “Ботев” (Пд-юн) с 3:1.

В събота 2- ри март  започва пролетния полусезон на В Югоизточна група. Хасковлии са домакини на Гигант Съединение на 3- ти март, неделя, от 15:00 часа.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване