02/24/13 20:08
(http://www.hsnovini.com/)

“Хасково 2009″ загуби в контрола от “Ботев” Гълъбово

Отборът воден от Димчо Марков загуби като гост не “Ботев” Гълъбово

През първото полувреме хасковлии не успяха да разгърнат напълно потенциала си, за което допринесоха значително лошия терен и съдийския състав. В първите минути  срещата се игра предимно в средата на терена, като хасковлии владееха повече топката. В 10- тата минута обаче тима от Гълъбово отбеляза гол, правилно отменен заради засада. 3 минути по- късно обаче страничния съдия не вдигна повторно флага, при очевидна засада на играч от домакините и резултата бе открит. След гола вратаря на хасковлии Стоян Ковачев спаси още един удар по посока на пазената от него врата. Постепенно гостите изравниха играта и започнаха да играят по- опасно, като след пряк свободен удар на Манчев в края на полувемето вратарят на гостите Мирослав Радев трябваше да се разтегне, за да запази вратата си суха. През втората част хасковлии започнаха добре, но първото по- сериозно полужение бе пред тяхната врата, след като играч на Ботев нацели греда. След този пропуск мачът изцяло бе за Хасково. В 57 м. Йордан Василев шутира, но вратаря на домакините улови. 5 минути по- късно Василев излезе сам срещу стража на Гълъбово, но вратаря спаси. “Хасково 2009″ наложи мощен натиск, като домакините не успяха повече от 15 минути да организират атака и да излязат от своята половина. 10 минути преди края на мача, Йордан Василев пропусна ново изгодно положение сам срещу стража на домакините Радев. До края на двубоя пропуски за гостите направиха и Скерлев, Добриков и Кирчо Крумов, който нацели левия страничен стълб. След множеството пропуски за Хасково, се стигна и до атака за домакините и с красив прехвърлящ удар те поведоха с 2:0 в 85 м. В самия край резултата стана класически в полза на Ботев Гълъбово.

Освен с лошия терен и съдийство мачът ще се запомни и със скандалното държание на треньора на домакините Койчо Иванов, който след сблъзък между Николай Манчев и играч на Гълъбово, влезе близо 2 метра на терена и заплаши Манчев, че ще се разправя с него.

До този момент отборът на “Хасково”, изигра 8 мача извън града. Постигна победи над “Димитровград” с 3:0, над “Борислав” (Първомай) с 6:0, над “Любимец” с 1:0, над “Загорец” с 1:0, и над “Ботев” (Пд-юн) с 3:1.

В събота 2- ри март  започва пролетния полусезон на В Югоизточна група. Хасковлии са домакини на Гигант Съединение на 3- ти март, неделя, от 15:00 часа.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване