03/06/13 15:42
(http://www.klassa.bg/)

Борисов: Обявихме траур, защото Пламен имаше кауза

Единствената причина да подадем оставка е да не се пролее и капка кръв. И затова днес мотивът за траура е този, че този човек - Пламен, който е от протестите, проля своята и затова сме го взели като решение. Това заяви министър-председателят в оставка Бойко Борисов по време на днешното правителствено заседание, съобщиха от правителствената пресслужба. “Защото той имаше кауза, и затова вчера взех това решение, което вие подкрепихте, разбира се, да обявим днес ден на траур. Такива има, мисля, два случая, в които е обявявано за един човек траур в държавата. Този човек имаше кауза. Аз много внимателно слушах, когато говореха неговите приятели. Не го познавам, но този човек е отишъл да търси някаква справедлива кауза - това, което всъщност ние винаги сме искали. Властта е на хората, те излъчват управлението, то трябва да бъде такова, че хората да са доволни. Това можем да направим само в този момент за него. А оттук нататък всички други да си направят изводи“, заяви Борисов, цитиран от пресцентъра си.
 “Това, което сме направили, ще бъде оценено. Това, което не можахме да направим, трябва бързо да влязат в програмите ни конкретно две неща: заетост и доходи, всичко останало, което сме правили, хората го одобряват”, оценява Борисов управлението си.
“Това, че правим спортни зали, това, че правим метро, това, че правим магистрали, това, че правим ж.п. линии, пречиствателни станции, училища, детски градини, паркове – няма кой да не го признае. Доходи и увеличаване на заетостта. Това са двете неща. Да, ще кажете, това е много в ляво - такъв е животът. Не може човек, който е без работа, да излезе и да му харесва паркът, не може. Това трябва да ни е в ума и в програмите. Всичко останало е – няма как съдиите да не харесват, че им правим съдебни палати, няма как Агенцията по вписванията да не харесва, че има сграда, няма как. Няма как в университета в Пловдив да не са доволни, че им даваме на мястото на казармите да си развият парк и общежитие. И не е само тук, същото е и във Варна – готови”,  е убеден премиерът в оставка.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване