03/12/13 14:43
(http://www.klassa.bg/)

Вижте iPhone 5S в действие

Според някои от Apple са проявили мързел, защото рекламите за новия iPhone 5S следват дословно стилистиката на тези за iPad и iPad Mini: серия от думи, които бързо проблясват на дисплея, докато не се достигне до ключовата дума, която отключва серия от ефектни приложения.

Независимо дали копират себе си или не, от Apple доста правилно са преценили, че хардуерните характеристики на един апарат са суха статистика, която не интересува средностатистическия потребител. Просто защото за въпросния средностатистически потребител един смартфон е толкова добър, колкото са добри приложенията за него.

Така че, в крайна сметка, тези рекламни клипове, озаглавени съответно "Brilliant" и "Discover", вършат чудесно работата си и определено привличат внимание.

Припомняме, че според спекулациите, iPhone 5S трябва да бъде на пазара през юни тази година, но това все още не е официално потвърдено.

Гледайте:

















iNews.bg
 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване