03/12/13 09:57
(http://www.klassa.bg/)

Лили Друмева с концерт в Прага

Лили Друмева, създател и основен музикант на кънтри групата Lilly of the West, ще се изяви в Прага на 16ти март, със специален концерт, в рамките на годишната конференция на Европейската Кънтри и Блуграс Асоциация, където българката е член на борда. В групата й ще участват известни музиканти от европейската кънтри и блуграс сцена: Петер Бранджей – банджо, Йозеф Малина – цигулка, Мартино Копо – мандолина, Света Степанкова – контрабас. Лили Друмева ще представи нови композиции, както и известни стандарти.

Събитието ще се проведе между 14ти – 17ти март в известния пражки конгресен център „Пирамид”.

А феновете на Лили Друмева в България, могат да се насладят на следващия й концерт с LILLY OF THE WEST на 22ри март в Градската Художествена Галерия от 18ч.

Лили Друмева е създател и движещата сила на най-успешната българска кънтри група Lilly of the West. Лили е родена през 1970 г. в София, където през 1996 г. създава бандата и започва усилена творческа и концертна дейност. Към настоящия момент Лили е певица, свири на китара, цигулка и мандолина. Освен това тя е автор на песните на Lilly of the West и продуцент/издател на деветте албума на групата
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване