03/17/13 06:24
(http://www.klassa.bg/)

Републиканци: Обама е завършен марксист

На ежегодната консервативна конференция за политически действия (CPAC) в Оксън хил, Мериленд, президентът Барак Обама беше определен като завършен марксист. Консерваторите изразиха безпокойството си от посегателството, според тях, от страна на администрацията към основните права и свободи на американците.

Според 58-годишният Клиф Кинкейд от Групата за прецизност в медиите "Обама използва твърде много войнстваща риторика на марксистката класа, за да разедини и поляризира американския народ". По думите му свободите не били изчезнали напълно благодарение на Първата поправка на конституцията. "Но той (Обама – бел. ред.) отслаби международното влияние на Съединените щати, подкрепя групировки като Мюсюлманските братя в Египет и Близкия изток, които са антиамерикански настроени".
Цялата обстановка на конференция цели да внуши, че Америка е под обсада, че САЩ залязват. В една зала се прожектира филмът "Америка в опасност", а в друга се раздава "Основно ръководство за оцеляване при управлението на Обама", което дава съвети на консерваторите "как да оцелеят и просперират по време на Обамагедона".
Бившата кандидатка за вицепрезидентския пост Сара Пейлин сравни управлението на Обама с мрачна риалити телевизия. "Г-н президент, признаваме, спечелихте, приемаме го. Но сега слезте от екрана и започнете да си гледате работата!". Мама Гризли, както наричат Пейлин, нарече президента лъжец за това, че не е изпълнил обещанието си за прозрачност в действията на администрацията.
В конференцията взеха участие кандидатът за президентския пост на консерваторите Мит Ромни, редица конгресмени, бизнесмени като Доналд Тръмп.















АФП


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване