04/02/13 10:50
(http://www.klassa.bg/)

Водещи от Bulgaria ON AIR с практически съвети към студентите по журналистика

Кузман Илиев и Владимир Сиркаров с поредна лекция пред студенти
Водещите на предаването за икономика и финанси Boom & Bust по телевизия и радио Bulgaria ON AIR изнесоха лекция пред третокурсниците по „Журналистика“, „Връзки с обществеността“ и „Книгоиздаване“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Въпросите, които студентите задаваха бяха свързани с инвестициите и финансовия оптимизъм, кризата и рецесията, банките и личните финанси.
Според Кузман Илиев “в момента много се говори за състоянието на журналистиката,но за икономическата журналистика най-важното е човек да изгради теоритичен гръб. Да има матрица, чрез която интерпретира какво се случва в реалността.
Освен съвети за професията и информация за икономиката, двамата журналисти дадоха и ценни указания за това как и в какво е добре да се инвестира днес.
Владимир Сиркаров е убеден,че „най-актуални са комодити активи, тъй като стоките като златото, среброто, пшеницата запазват стойността си, защото обезценяването е глобален проблем. „
Pредаването за икономика и финанси Boom & Bust по телевизия и радио Bulgaria ON AIR се излъчва всяка неделя от 16:30 до 18:30 часа.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване