04/03/13 08:32
(http://www.hsnovini.com/)

Нова треньорска рокада в “Хасково 2009″

Христо Георгиев

Поредна рокада настъпи във футболния отбор на Хасково, след загубата от “Асеновец” с 4:1 в изминалия кръг от В група.

Само два кръга, след като Димчо Марков бе сменен на треньорския пост на “Хасково 2009″ от Христо Георгиев, червено- белите отново търсят селекционер. Мачът в Асеновград, при който хасковлии загубиха с 4:1 се оказа последен за Георгиев на чело на отбора от Ямача.

От клубното ръководство на “Хасково 2009″ коментираха за Хасково Новини, че вече бившия селекционер на тима сам е решил да напусне заемания от него пост.

“Христо Георгиев изтъкна лични проблеми като причина за оттеглянето си”, съобщи членът на УС на “Хасково 2009″ , Хакиф Хабил.

“Разговори с треньора за оставането му водихме и от ръководството и самите футболисти, но решението му бе окончателно”, допълни още Хакиф Хабил.

Така в кратката си кариера на наставник на „Хасково 2009” Христо Георгиев записа победа срещу “Хеброс” у дома с 3:0 и загуба с 4:1 при гостуването на “Асеновец”.

За момента не се търсят заместници на Христо Георгиев. Временно функциите му ще изпълнява Кирчо Крумов, който ще бъде играещ треньор. Играчът има опит с водене на юношески формации на тима. От ръководството съобщиха, че тренировките на “Хасково 2009″ продължават нормално и отборът ще се бори за победа срещу “Ботев”, в дербито тази седмица. От отборът допълниха, че очакват подкрепа от феновете и обещаха мега- спектакъл в неделния следобед на стадион “Хасково”.

Младен Желязков

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване