04/04/13 12:23
(http://www.klassa.bg/)

Лично Абрамович занесъл на Путин писмото на Березовски

Лично Роман Абрамович е занесъл на президента Владимир Путин писмото на Борис Березовски, в което той се разкайва и моли за прошка. За това съобщава „Форбс“, позовавайки се на източници от обкръжението на милиардера. Освен до Путин, Березовски е писал и на Абрамович. Собственикът на „Челси“ обаче не коментира новината и отрича починалият в Лондон олигарх да му е искал 1 милиард рубли за лични нужди.
Първи за разкайващото се писмо на Березовски до неговия враг Путин съобщи говорителят на руския президент Дмитрий Песков. След това новината бе потвърдена от близката приятелка на бизнесмена Катерина Сабирова, с която той се е готвел да прекара две седмици в Израел, два дни след датата на мистериозната му смърт. Березовски бе намерен мъртъв в банята си без следи от чуждо насилие. Полицията съобщи , че бодигардът му го е открил с нещо като въже на шията, а после, че тялото е имало едно счупено ребро.
Въпреки, че признават, че олигархът е страдал от депресия в последните месеци, неговите близки и приятели не вярват , че се е самоубил.
Березовски понася тежко загубата в лондонски съд на дело срещу Роман Абрамович, в което той искаше да получи от бившия си съдружник 4,5 милиарда лири обезщетение за продадените навремето, по думите му на занижени цени, активи на гиганта „Сибнефт“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване