04/17/13 11:23
(http://news.zapernik.com/)

"Каквото сме обещали сме изпълнили" е мотото на кандидат депутатите от ПП ГЕРБ за област Перник

Вчера кандидат депутатите от ПП ГЕРБ за област Перник – Ирена Соколова, Радослав Йорданов, Светлин Иванов, Пламен Ангелов, Даниела Владимирова и Анна Цветкова се срещнаха с жителите на град Земен , село Блатешница и село Егълница . Жителите на Земен изразиха благодарност за всичко, което е направено за Земен като проекти , местното училище , най - вече за пътя Земен - Байкалско , беше изоставен от времето на правителството на Тройната коалиция до неузнаваемост. "Пътят беше като след бомбандировка", шегуват се местните жители на Блатешница.

Номинираният от общинската структура на ГЕРБ Радомир за кандидат депутат Радослав Йорданов заяви пред репортер на агенция "Фокус" : "Основното, което постигна правителството на ГЕРБ през последните години е, че европарите стигнаха до фермерите в цялата страна. Това заяви в Радио „Фокус” Радослав Йорданов от листата на ПП ГЕРБ в 14-ти многомандатен избирателен район – Перник.

Той припомни, че 2009 година...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване