06/19/13 12:39
(http://offnews.bg)

“Фостафка” или откъде да черпим идеи за интересни плакати

Фоставка или откъде да черпим идеи за интересни плакати Интересни идеи за плакати Интересни идеи за плакати Интересни идеи за плакати

Ако търсите идеи за цветни и интересни плакати за протестите, страницата в блога Tubmlr “Фоставка” може да ви помогне доста.

На pdf. формат с висока резолюция на ваше разположение са десетки плакати, маски, надписи и лозунги, които може всеки безплатно да ползва по време на демонстрациите в страната.

Първият плакат, който може да видите в блога, е в подкрепа на протестиращите в Турция на площад “Таксим”. Много от постерите, направени от анонимен автор, залагат на популярни в нета лафове и образи като “Спиндерман” и неговата летяща фраза “Фостата”, която в блога е преобразувана в “Фостафка”.

Друг сполучлив надпис е “Делян Пеевски… смятай!”, като буквите от думите са поставени така, че когато се четат вертикално да се получава абревиатурата на Движението за Права и Свободи.

Оригинална е и идеята, която продължава призива за игнориране на Волен Сидеров и неговите съмнителни настроения – “Остани НЕ-ДО-ВОЛЕН!”.

Блогът предлага и възможност да изпратите вашите идеи за плакати, като имате възможност да избирате между това да направите текст или картинка. 

Може да разгледате и изтеглите всички плакати ето ТУК.

Статията "“Фостафка” или откъде да черпим идеи за интересни плакати" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване