06/20/13 11:22
(http://www.hsnovini.com/)

Иван Стамболов: Парламентарната демокрация е в историческа криза

Иван Стамболов

„Хората вече чувстват, че се подиграват с тях и това ще удвои броя на протестиращите.” Така коментира последните събития в политическата обстановка на страната водачът листата на Движение България на гражданите от Хасково и член на Националния съвет на партията Иван Стамболов. Днес той даде пресконференция в областния град. Стамболов прогнозира, че не е изключено в Хасково да се повтори скандала от Благоевград във връзка с назначаването на областен управител от ДПС.

„Парламентарната демокрация в България е в историческа криза, ние смятаме, че трябват предсрочни парламентарни избори, но при променен Изборен кодекс”, допълни Стамболов.

Националното събрание на Движение България на гражданите ще се проведе на 28 септември, бе обявено днес. Малко по рано- на 31 август ще бъде свикан разширен форум на партията, където ще присъстват всички областни и общински координатори. „Няма да бъдем онази партия, която назначаваше своите структури, те ще бъдат легитимно избрани по места”, допълни Стамболов. Изводът, който хората на Кунева са направили след изминалите парламентарни избори е, че трябва да преосмислят нещата, да излязат с ново послание и да продължат напред. В много места в страната, включително и в Хасково, имаме нови кандидати за членове, което ни обнадеждава.” заяви още Иван Стамболов.

Репортаж гледайте в новините на телевизия “Рекординг”.

Маринела Филипова
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване