06/20/13 14:49
(http://www.klassa.bg/)

Кейт и Уилям още не знаят какво ще е бебето

Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън държат на решението си да не знаят предварително какъв пол ще е бебето, което трябва да се роди в средата на юли, пише “Дейли Експрес“. Вестникът съобщава, че 31-годишната херцогиня на Кеймбридж ще постъпи в същата болница „Света Мария“, където навремето принцеса Даяна роди синовете си Уилям и Хари. Раждането ще бъде естествено, без цезарово сечение.
Очаква се при появата на бебето на бял свят до Кейт да бъдат майка й Карол и сестра й Пипа. Таткото принц Уилям може да пропусне събитието, тъй като служи като пилот в кралските ВВС, пише американският таблиод „Ню Йорк Дейли Нюз“. Но в Бъкингамския дворец имало план как той най-бързо да пристигне в Лондон с хеликоптер.
След раждането по закон Уилям може да си вземе двуседмичен отпуск по бащинство.
Ако се роди момче, то ще бъде трети на опашката за трона, като измести по-младия брат на баща си принц Хари. Ако е момиче, пак има шанс да седне на престола, според новите правила за наследяване, дори ако след това се появят момчета в семейството.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване