06/30/13 19:55
(http://www.klassa.bg/)

Нещата, в които iPhone можеше да бъде значително по-добър

Без никакво съмнение iPhone е един от най-добрите продукти в технологичната сфера въобще. Въпросът обаче е дали отговаря винаги напълно на очакванията на потребителите и какво може и какво може да не правят въпросните със своя смартфон. Въпреки удобството си и някои несъмнено позитивни качества, iPhone все пак изостава по някои параграфи.  В следващите редове може да разберете по кои:

Не може да си сложите собствени базисни приложения

Apple има политиката на "въвеждане" на потребителя в своя свят на програми и приложения. Това не е безкрайно лошо, но не и когато ви ограничава. Имайки предвид огромния брой алтернативни приложения, които съществуват. Прост пример е браузърът Safari, който не можете да замените с Google Chrome примерно. Може да си инсталирате Chrome и да сърфирате из нета с него, но натискането на линкове в даден имейл или другаде винаги ще активира Safari.

Не може да махнете базисните приложения на Apple от началния екран

Имате нужда само от две-три приложения, които са базисни, и изпъстрят началния ви екран? Най-често това са Phone, Messages и Alarm. Ако другите обаче не са ви нужни, няма какво да направите по въпроса – няма как да ги махнете.

Пълния текст, в Econ.bg.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване