11/08/13 14:23
(http://www.klassa.bg/)

„Сдружение Азбукари“

Едно силно привличане събира звездите в съзвездие.

Една истинска кауза ще създаде площадка, достъпна и за деца с увреждания.

Едно силно усещане - ВЯРА - може да преобърне представите.

 

Сдружение Азбукари“ организира два големи благотворителни концерта в подкрепа на Националната кампания „Вярвам в теб!“ и каузата да изградим детска площадка, подходяща и за деца в неравностойно положение в град Влико Търново. На 28 ноември популярни поп изпълнители ще огласят Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в старопрестолния град. Орлин Павлов, Йоанна Драгнева, Веселин Маринов, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Галияна Арсова, Ева Георгиева и други ще пеят в името на децата в зала 1 на НДК в столицата на 4 декември. Звездните имена ще се раздадат за публиката с гласове и сърце последователно в градовете Велико Търново и София, защото целта на Националната кампания „Вярвам в теб!“ е да премахне ограниченията, които поставяме пред децата с увреждания.

 

 

Всеки, който припознава инициативите на Азбукарите, може да помогне с дарителски sms с текст DMS 123 на номер 17 777. Подкрепа може да бъде оказана и чрез банковата сметка - IBAN BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.

www.azbukari.org

 

Голямото обединение продължава, защото заедно можем всичко.

 

 

 

Севделина Ковачева - „Връзки с обществеността”

За контакти: 0888789956, s.dimitrova@azbukari.org

www.azbukari.org, Детски фестивал „Вярвам в теб!“


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване