Днес е последната необичайна нечетна дата за века

В следващите 92 години няма да има повече комбинация като днешната – днес е последният ден от този век, в който датата е образувана от три последователни растящи нечетни числа, съобщава БГНЕС.
Необичайната дата се случва само пет пъти всеки век и 9 ноември 2013 година (09/11/13) е последният ден с подобна зависимост между цифрите.
В следващите 92 години няма да има повече комбинация като днешната – днес е последният ден от този век, в който датата е образувана от три последователни растящи нечетни числа, съобщава БГНЕС. Необичайната дата се случва само пет пъти всеки век и 9 ноември 2013 година (09/11/13) е последният ден с подобна зависимост между цифрите.

Отнето предимство е причина за катастрофата край Ветрино, при която загина човек

Днес, около 07:30 часа, на стария път Варна – София, в района на кръстовището за с. Ветрино, е възникнало ПТП с участието на Т.А. „Волво” и Л.А. „Опел Астра”. При днешната катастрофа близо до село Ветрино, при която загина човек, лекият автомобил е отнел предимството на тежкотоварния.

Проф. Сивкова оперира око през отвори 0,5 мм

Стотици българи дължат зрението си на проф. Нели Сивкова, ръководител на очната клиника в университетската болница “Свети Георги” в Пловдив, но 10 от тях я смятат за своя втора майка. Те дишат и виждат света благодарение на нея. Родили са се с множество огнища на злокачествен тумор на двете очи и животът им е бил в опасност. 
Стотици българи дължат зрението си на проф. Нели Сивкова, ръководител на очната клиника в университетската болница “Свети Георги” в Пловдив, но 10 от тях я смятат за своя втора майка. Те дишат и виждат света благодарение на нея. Родили са се с множество огнища на злокачествен тумор на двете очи и животът им е бил в опасност.

Италианците: Българи? Аа, Мишел Бонев...

“Има три начина да влезеш в света на шоубизнеса - да бъдеш приятел или роднина на някого, да корумпираш с пари или да проституираш.” Тази сентенция, изказана от Драгомира Янева Бонева, известна с артистичния псевдоним Мишел Бонев, се забива като пирон в главите на “всички човешки същества, които обичат истината” “Има три начина да влезеш в света на шоубизнеса - да бъдеш приятел или роднина на някого, да корумпираш с пари или да проституираш.” Тази сентенция, изказана от Драгомира Янева Бонева, известна с артистичния псевдоним Мишел Бонев, се забива като пирон в главите на “всички човешки същества, които обичат истината”

Социално слаби в Кърджалийско получиха помощи на стойност около 500 хил. лв.

Хранителни продукти на стойност близо 500 000 лева бяха раздадени на 10 330 социалнослаби в Кърджали, съобщи Жана Чакърова директор на областния съвет на БЧК, пред bTV.

В седемте общини са раздадени 259 200 килограма ориз, леща, фасул, брашно, олио, захар, мед, картофено пюре и конфитюри от първия транш на помощите. Правоимащите да ги получат са Хранителни продукти на стойност близо 500 000 лева бяха раздадени на 10 330 социалнослаби в Кърджали, съобщи Жана Чакърова директор на областния съвет на БЧК, пред bTV. В седемте общини са раздадени 259 200 килограма ориз, леща, фасул, брашно, олио, захар, мед, картофено пюре и конфитюри от първия транш на помощите. Правоимащите да ги получат са

Стартира най-голямата кампания за ваксинация срещу детски паралич на ООН

ООН предприема кампания за ваксинация срещу епидемията на детски паралич, избухнала миналата седмица в Сирия, съобщават ООН агенциите.

Срещу полиомиелит ще се ваксинират 22 милиона деца в Сирия и съседни страни. 

Седмица след като се обяви опасност от полиомиелит, масовата ваксинация вече е в ход в Близкия Изток. Целейки ... ООН предприема кампания за ваксинация срещу епидемията на детски паралич, избухнала миналата седмица в Сирия, съобщават ООН агенциите. Срещу полиомиелит ще се ваксинират 22 милиона деца в Сирия и съседни страни. Седмица след като се обяви опасност от полиомиелит, масовата ваксинация вече е в ход в Близкия Изток. Целейки ...

БНРП: Не участваме в нова националистическа партия

БНРП

Българската национално-радикална партия (БНРП) опроверга информацията на агенция “Фокус”, че участва в новосформираната “Националистическа партия на България”.

От БНРП изпратиха опровержението си до агенцията. В него се цитира зам.-председателят на БНРП Димитър Николов с думите:

“Огорчени сме, че името ни отново се използва, за да се привлекат националисти в новосформирани и неясни проекти… БНРП е най-старата националистическа партия в България и нямаме намерение да се вливаме, където и да е. Относно другите две младежки организации, които бяха споменати, те са безпартийни. Всичко това ни навява на мисълта, че това е пореден евтин трик за привличане на хора към нови организации, използвайки чистото име на национализма и името на БНРП, градено през годините”. 

Информацията, че БНРП става част от “Националистическа партия на България” бе съобщена от Симеон Костадинов – един от учредителите на новата формация.

“Българска национално-радикална партия в момента е най-старата и автентична националистическа партия в Република България, основана още през 1955 година, и никога не е заявявала, че ще членува в някакви нови проекти”, пише Димитър Николов. 

През февруари 2014 г. БНРП ще има конгрес, на който ще бъде избран нов председател. Партията няма такъв от смъртта на Иван Георгиев.

85% от структурите на БНРП съществуват не само на книга, но и развиват активна дейност, каза Димитър Николов.

“Това, че няколко от около 220 организации, които има БНРП, са поели пътя на Симеон Костадинов, не значи, че ще се слива Българска национално-радикална партия. Тази партия е регистрирана с дело 1879 още от 1990 година и там много ясно си личи кои са ръководителите, с изключение на покойния й председател д-р Иван Емилов Георгиев. Във всички ръководства от 90-та година до ден-днешен като зам.-председател е моето име, така че журналистите не би трябвало да вярват на някакъв човек, който никога не е бил член на БНРП, и не само това, а и не е доказан националист”, пише още Димитър Николов.

Статията "БНРП: Не участваме в нова националистическа партия" бе публикувана първо в OFFNews.bg.

Цената на биткойна скочи до 330 долара

Информацията, че американските сенатори ще обсъждат потенциалните рискове и заплахи, които предизвикват биткойните, бяха причината за резкия ръст днес

    


Лек трус до Банско

Слаб земен трус е регистриран в Югозападна България преди минути, показва справка в сайта на Европейския сеизмологичен център.Земетресението с магнитуд 2.1 по скалата на Рихтер е регистрирано в 14.11 часа.Епицентърът му е на 37 километра югоизточно от Благоевград и на 9 километра югозападно от Банско. Огнището е на 10 километра дълбочина.           

Надзирателите от шуменския арест на протест с искане за по-добри условия

Служителите от ареста с най-лоши условия в страната, шуменският също излязоха на протест днес. Той премина под надслов „Елате при нас". В продължение на час 20-те надзиратели, подкрепени от техни близки, пиха студена вода пред сградата на ареста на ул. „Граф Игнатиев", изразявайки исканията си за по-добри условия за труд и по-високи социални плащания. „Сумата за компенсация на крайно лошите условия на труд, каквито са при нас. В момента тя е 28,50 лв. на месец, тя е много смешна и искаме да бъде вдигната", заяви Милен Милушев. Сред другите иска...

"Фамилията" поведе на "Четвърта власт"

Деян Донков или Асен Блатечки? Е, каквито и да са предпочитанията на фенките към двамата мачовци, засега вторият води почти 3 пъти в сърцата на тв зрителите. Поне според рейтингите на сериалите "Четвърта власт" (БНТ1) и "Фамилията" (Би Ти Ви), в които можем да гледаме двамата в неделя вечер (виж инфографиката).


Дали сексът между Донков Деян Донков или Асен Блатечки? Е, каквито и да са предпочитанията на фенките към двамата мачовци, засега вторият води почти 3 пъти в сърцата на тв зрителите. Поне според рейтингите на сериалите "Четвърта власт" (БНТ1) и "Фамилията" (Би Ти Ви), в които можем да гледаме двамата в неделя вечер (виж инфографиката). Дали сексът между Донков

"Мудис"повиши перспективата за дълга на Португалия от негативна на стабилна

Агенция "Мудис" обяви, че повишава перспективата за дълга на Португалия от негативна на стабилна, изключвайки понижаване на оценката за платежоспособността на страната, която получава международна финансова помощ от 2011г., предаде БТА.

Рейтинговата агенция подчертава одобряването на бюджетната ситуация на Португалия и ангажимента на правителството, потвърден в бюджета за 2014г., да намали публичните дефицити. Публичният дълг на Португалия, който приближава 130 процента от БВП, ще...

България да разчита на 2 млрд. евро от ЕС за социални дейности

България може да разчита на близо 2 млрд. евро от ЕС за социални дейности през следващия програмен период - 2014-2020 г., в т.ч. за преодоляване на младежката безработица. Това заяви пред журналисти евродепутатът от групата на левицата в Европарламента Ивайло Калфин.

Добре ли е да инвестираме в изкуство?

Главозамайващите цени на произведенията на изкуството изглеждат като път към богатството

    


Сестрата на обесения Цветан: Брат ми е убит

„Тялото на брат ми беше намерено да виси на едно дърво край блатото в „Меден рудник „Тялото на брат ми беше намерено да виси на едно дърво край блатото в „Меден рудник", не ми позволиха да го видя, тъй като трупът бе започнал да се разлага. Но разбрах, че Цветан е бил удрян, нарязан по гърдите с бръснарски ножчета и е бил със счупен нос". Това разказа пред "Флагман" Габриела Шаханова, сестра на Цветан Баев, който изчезна внезапно

Сестрата на обесения край блато Цветан Баев: Брат ми е убит

„Тялото на брат ми беше намерено да виси на едно дърво край блатото в „Меден рудник", не ми позволиха да го видя, тъй като трупът бе започнал да се разлага. Но разбрах, че Цветан е бил удрян, нарязан по гърдите с бръснарски ножчета и е бил със счупен нос". Това разказа пред "Флагман" Габриела Шаханова, сестра на Цветан Баев, който изчезна внезапно „Тялото на брат ми беше намерено да виси на едно дърво край блатото в „Меден рудник", не ми позволиха да го видя, тъй като трупът бе започнал да се разлага. Но разбрах, че Цветан е бил удрян, нарязан по гърдите с бръснарски ножчета и е бил със счупен нос". Това разказа пред "Флагман" Габриела Шаханова, сестра на Цветан Баев, който изчезна внезапно

Експлозия на реквизит в парижки театър уби една жена

Пиротехническо устройство предизвикало експлозия близо до сцената два часа преди началото на представлението

Стоилов: Срещу Любимец ще ни задоволи единствено победата

Наставникът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов направи кратко изявление ден преди двубоя срещу Любимец, информира официалният сайт на „канарчетата“. Специалистът заяви, че тимът му излиза само и единствено за победата срещу новака в А група. "Предстои поредното гостуване за нашият отбор. След мача с Черно море имаме на разположение малко време, в което да възстановим футболистите и да се настроим за двубоя срещу Любимец. Подхождаме с необходимото уважение към противника, който преди няколко месеца успя да ни победи и то на наш терен. Единствен...

Убиец с чук проплака заради болни зъби

Задържан убиец за зверска екзекуция на лихвар в Русе напира да излезе под домашен арест

4000 на протест заради Куршум джамия

Преди дни съдът я върна на Главното мюфтийство

    


ООН предприема най-голямата кампания за ваксинация срещу детски паралич

ООН предприема кампания за ваксинация срещу епидемията на детски паралич, избухнала миналата седмица в Сирия, съобщават ООН агенциите.

Срещу полиомиелит ще се ваксинират 22 милиона деца в Сирия и съседни страни. 

Седмица след като се обяви опасност от полиомиелит, масовата ваксинация вече е в ход в Близкия Изток. Целейки ... ООН предприема кампания за ваксинация срещу епидемията на детски паралич, избухнала миналата седмица в Сирия, съобщават ООН агенциите. Срещу полиомиелит ще се ваксинират 22 милиона деца в Сирия и съседни страни. Седмица след като се обяви опасност от полиомиелит, масовата ваксинация вече е в ход в Близкия Изток. Целейки ...

11 проверки по жалби и сигнали извърши РИОСВ – Благоевград за месец

Общо 11 проверки по жалби и сигнали за екологични нарушения, или замърсяване на околната среда са извършили инспектори от РИОСВ – Благоевград за октомври. От тях 4 са свързани със замърсяване на водите, 2 са във връзка с нанесени щети от хищници върху стопански животни, 1 сигнал за замърсяване на въздуха и 4 сигнала срещу дейността на конкретни обекти. За 9 от сигналите е установено, че са основателни, 1 е определен като неосноветелен, а 1 сигнал е препратен по компетенстност до друг орган. В резултат на упражнения контрол са дадени и изпълнени...

Българските шахматисти с победа и равенство в първия ден на европейското


Българските шахматисти записаха победа и равенство в първия ден от европейското първенство във Варшава, Полша.

Мъжете разделиха точките с Армения, след като четирите партии завършиха реми.  В най-интересния сблъсък в първия ден на шампионата Веселин Топалов завърши реми с белите фигури на 40-ия ход срещу Левон Аронян.

В останалите партии Владимир Петков с белите фигури и Красимир Русев и Петър Арнаудов с черните фигури завършиха реми съответно срещу Габриел Саргисан,...

Жена нощува в ареста, вдигнала скандал в детска градина

Жена вдигна скандал в детска градина, отнесе акт за хулиганство37-годишна жена от Върбица отнесе акт по Указа за борба с дребното хулиганство, след като вдигнала скандал в детска градина в града. Вчера тя се спречкала с персонала на детското заведение, след като била повикана полиция жената е задържана за 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав.    ...

Испанската полиция залови опасен колумбийски престъпник

/КРОСС/ Испанската полиция е арестувала главатаря на една от най-опасните колумбийски престъпни групи, който е обвинен в убийства и контрабанда на наркотици, предаде АФП, като се позова на местните власти. Отряд за борба срещу разпространението на наркотици е заловил 34-годишния Кипрям Мануел Палесиа Гонзалес, известен още като „Визаж" - по силата на международна заповед за арест за убийство. „Паленсиа Гонзалес се смята за главатар на Лос Урабенос - колумбийска паравоенна организация, и за отговорен за поръчителство на убийства на офицери от колумбийската национална полиция", казва се в изявление на полицията. Той е обвинен в контрабанда на наркотици, изнудване и няколко убийства, включително поръчителството на атаки, при които е загинал един полицай, а друг е тежко ранен. Лос Урабенос се смята от колумбийските власти за една от на-опасните банди в страната.

До 15 ноември в пунктовете на СБА във Варненско безплатно ще се проверяват изправността на автомобилите

До 15 ноември в пунктовете на СБА във Варненско безплатно ще се проверяват изправността на автомобилите, като част от акцията на полицията „Зима”. Това каза за Радио „Фокус” – Варна Георги Гинев, председател на Съюза на българските автомобилисти в региона.

Предлагат 5% увеличение на заплатите на надзирателите

Браншовият синдикат обявиха, че предложенията ще бъдат обсъдени по места и до пет дни ще има становище

    


Заловиха шуменец, карал с над 3 промила алкохол

Заловиха 36-годишен шуменец да шофира с над 3 промила алкохол в кръвта. Той управлявал лек автомобил Ланчия "Дедра", колата била спряна за рутинна проверка на ул. „Иван Рилски" в Шумен. Униформените установили, че водачът е пиян. Тестът с дрегер отчел 3, 09 промила в издишания въздух. Той е отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.  ...

Петър Чобанов гарантира, че кабинетът няма да променя данъците

Кабинетът "Орешарски" няма да променя данъчците, включително и плоския данък, какъвто предизборен ангажимент бе поела БСП. Това увери в събота финансовият министър Петър Чобанов пред Дарик радио. "Плоският данък остава, но през втората половина на управленския мандат ще мислим за семейно подоходно облагане и за необлагаем минимум... Нямаме намерение и да увеличаваме данъците - затова предлагаме оптимизиране на ведомствени разходи и отделяне на ресурс, който да доведе до икономически растеж и да ни гарантира дългосрочна фискална стабилност", коментира той. По повод данъка върху лихвите на банковите депозити, финансистът заяви, че той осигурява важни за държавата приходи за тази година, но ако се види, че икономиката тръгва, може да се мисли за премахването му още от догодина. Чобанов каза още, че настоява политическите партии да постигнат консенсус за продължаването на пенсионната реформа до средата на 2014 г. Според него увеличаването на възрастта и стажа за пенсиониране не може да чака повече. Финансовият министър подкрепя предложението на социалния му колега Хасан Адемов за отпускане на еднократна помощ за Коледа на пенсионерите с доходи до 251 лв, което е линията на бедността. Той посочи, че би предпочел да отпусне добавки на всички пенсионери, но това би намалило сумите и би обезсмислило идеята.  Няма нищо изненадващо в поемането на нов дълг, още повече, че държавата остава в рамките на лимита и няма опасност от свръхзадлъжнялост, смята Петър Чобанов по повод планирания нов правителствен заем от 360 млн. евро за финансиране на бюджетния дефицит. По думите му няма проблем, че бюджетът за догодина не отговаря на договорените с НАТО пари за отбрана, чийто размер трябва да е 1.5% от Брутния вътрешен продукт.  Всеки бюджет трябва да има ясни приоритети - не пренебрегваме армията и състоянието на отбраната, каза Чобанов, допълвайки, че намаляването на бюджета на Министерството на отбраната и МВР е в отговор на критиките от последните години, че двете ведомства получават твърде много пари.

Украинци молят "Лудогорец" да скочи на ПСВ "Айндховен"

Единственото, от което се интересуваха шефовете на “Черноморец” (Одеса) след мача, бе дали шампионите ще подходят сериозно към следващата си среща срещу ПСВ “Айндховен” в София. Те не са се отказали да атакуват второто място в групата, но за целта българският тим трябва да победи. 3 точки пък ще гарантират първото място на “Лудогорец”.
Дори спечел Единственото, от което се интересуваха шефовете на “Черноморец” (Одеса) след мача, бе дали шампионите ще подходят сериозно към следващата си среща срещу ПСВ “Айндховен” в София. Те не са се отказали да атакуват второто място в групата, но за целта българският тим трябва да победи. 3 точки пък ще гарантират първото място на “Лудогорец”. Дори спечел

Двама пешеходци пострадаха при катастрофи

Двама пешеходци са пострадали при катастрофи през денонощието, съобщават от ОД на МВР-Шумен. Няма опасност за живота им, допълват от там. Единият инцидент станал в Шумен, където лек автомобил „Опел Астра" е блъснал 38-годишна жена. Катастрофата възникнала на кръстовището на ул."Ген. Гурко" и ул."Панайот Хитов". Водач на „Опел "-а блъснал жената, докато тя пресича пътното платно. Пострадалата е откарана в шуменската болница, след преглед е установена фрактура на шийка на тазобедрена става. Настанена е за лечение, без опасност за живота. Другият ...

3000 протестираха в Карлово за Куршум джамия

Завърши мирният протест на площад "20-ти юли" в Карлово, на който се събраха около 3000 жители на града и хора от околните населени места, за да защитят архитектурния паметник на града Куршум джамия, предаде БГНЕС. Хората се обявиха срещу решението на Окръжен съд-Пловдив да върне Куршум джамия на Главно мюфтийство. Митингът бе организиран ... Завърши мирният протест на площад "20-ти юли" в Карлово, на който се събраха около 3000 жители на града и хора от околните населени места, за да защитят архитектурния паметник на града Куршум джамия, предаде БГНЕС. Хората се обявиха срещу решението на Окръжен съд-Пловдив да върне Куршум джамия на Главно мюфтийство. Митингът бе организиран ...

"Кристалната нощ" - 75 години от катастрофата преди катастрофата


Британският генерален консул във Франкфурт Робърт Тауншенд Смолбоунс пише до Лондон в средата на 30-те години, че германците "са естествено внимателни към животните, децата възрастните и слабите". Той е служил в Ангола, Норвегия и Хърватия и има 8-годишен дипломатически опит в Германия. "Струва ми се, че в природата им няма жестокост", споделя той впечатленията си до Форин офис, въпреки че от няколко години страната вече е в ръцете на нацистите.

Това му отношение прави още по-голям...

Български футболист спечели "Златната топка" за Северна Америка

/КРОСС/ Българският нападател Георги Христов спечели "Златната топка" на Северноамериканската футболна лига за 2013 година за най-добър играч за сезона, който се определя чрез гласовете на капитани и треньори. Голмайсторът на Тампа Бей Роудис отбеляза 12 гола и записа 8 асистенции през сезона и впечатли специалисти и фенове. Бившият футболист на Марица, Ботев (Пловдив), Левски, Локомотив (София) и Славия направи впечатляващ сезон и е засипан с похвали от медии и специалисти, пише football24.bg. Христов изигра 22 мача за Тампа Бей, спечели отличията Играч на седмицата и Играч на месеца по веднъж и попадна седем пъти в отбора на кръга.  

3000 карловци не дават Куршум джамия на Главното мюфтийство

Близо 3000 души излязоха на протест на площад "20-ти юли" в Карлово, за да защитят архитектурния паметник на града Куршум джамия. Хората се обявиха срещу решението на Окръжен съд-Пловдив да върне Куршум джамия на Главното мюфтийство.

Хора от Пиринско блокират Е-79

От 16.00 до 17.00 часа на кръговото при

25 легендарни съкровища

Каква е съдбата на скъпоценните камъни на Луи ХVІ и Мария-Антоанета? Скрита ли е все още част от съкровището на белогвардейците в горите около Бургас? Какво се е случило по време на последния полет на Антоан дьо Сент Екзюпери? Пренасял ли е потопеният галион на капитан Дуарте несметно количество злато? Какво е розовото съкровище? Къде се намира къщата, от чиито стени се сипят старинни златни монети? Пиер Белмар и Жан-Франсоа Намия описват живо и детайлно необикновените истории на 25 легендарни съкровища, на техните собственици и откриватели. Авторите правят задълбочено изследване и представят множество неизвестни до този момент факти. Те разказват изчерпателно и увлекателно за необикновените обстоятелства, довели до откриването или изчезването на съкровищата, за историческите събития и п...

Скандал с Чуколов завърши с 5-има в ареста

Петима млади хора преспаха в ареста заради словесна престрелка с депутата от Атака Десислав Чуколов.

Мним лекар измами баба с 3 хиляди лева

82-годишна пловдивчанка стана жертва на телефонна измама. Възрастната жена е измамена в сряда вечерта по познатата схема с пострадал роднина. Бабата е получила телефонно обаждане от непознат, представил се за доктор, който съобщил, че дъщеря й се нуждае от спешна операция след злопулука. Измамникът обяснил, че трабва да се платят 3 000 лева. Майката предала тази сума на мъж, дошъл до дома й. За измамата е сигализирано в Първо РПУ.  ...

Иран, САЩ и ЕС преговарят за ядрената програма на Техеран

Втори ден продължават разговорите в Женева между делегациите на Иран и т.нар. Шесторка - петте постоянни членове на Съвета за сигурност на ООН и Германия. Дали ще бъде постигнато споразумение относно ядрената програма на Техеран е въпрос на време и отстъпки, коментират световните агенции.

Млад барман загина след челен удар в камион

След челен удар в спрял камион тази нощ    загинал 22-годишен от врачанското с. Ребърково. Катастрофата станала час и половина след полунощ в центъра на с. Лютиброд на прав участък от пътя. Евгени Григоров тръгнал с колата на братовчед си Станислав Петков да прекарат мебели за съботния събор в с. Зверино. След челен удар в спрял камион тази нощ загинал 22-годишен от врачанското с. Ребърково. Катастрофата станала час и половина след полунощ в центъра на с. Лютиброд на прав участък от пътя. Евгени Григоров тръгнал с колата на братовчед си Станислав Петков да прекарат мебели за съботния събор в с. Зверино.

Тодор Тодоров е новият общински лидер на БСП-Шумен

Тодор Тодоров е новият общински лидер на БСП-Шумен. Той беше избран по време на провелата се по-рано днес Общинска конференция. Тодоров сменя на поста Иван Иванов, който беше избран за депутат в 42-рото Народно събрание и според устава на партията не може да ръководи местната структура. По време на конференцията бяха издигнати четири кандидатури за председателското място. Анотоли Стоянов и Лили Петрова обаче си направиха самоотвод. Така за поста се бориха само Тодор Тодоров и Николай Калев. След явно гласуване със 77 гласа за председателското ...

И Евксиноград остана без вода

От ВиК-Варна съобщиха за Moreto.net, че поради възникнали аварии без вода ще останат абонатите в следните райони: -част от местност Евксиноград до 18 часа. Припомняме, че по-рано днес без вода останаха следните места: - местност Перчемлията и района на комплекс "Бар Наздраве" до 14 часа - кв.

Обещават по-големи заплати на надзирателите

Министерството на правосъдието предложи на протестиращите надзиратели 5% увеличение на заплатите от януари 2014 г.

Планът на Lenovo: Направи това, което Apple не успя със своя iPhone

Целта на компанията е да навлезе на пазари, на които „iPhone може би не е най-продаваният продукт“, тъй като се възприема за твърде скъп

    


Обещават по-големи заплати на надзирателите след протест

Министерството на правосъдието предложи на протестиращите надзиратели 5% увеличение на заплатите от януари 2014 г.

Надзиратели от цялата страна на протест в София

Те настояват за изравняване на плащанията на служителите от органите и институциите по изпълнение на наказанията с тези на останалите служители от Сектор "Сигурност"

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване