Тежката зима спря камионите в Карнобатско

Към момента пътните трасета се почистват и опесъчават

Русия замразява заема за Украйна до идването на ново правителство

Часове след като украинското правителство депозира оставката си и месец след подписването на историческо споразумение с Киев, Русия рязко смени тона към Украйна. В сряда по време на среща между руския президент Владимир Путин и премиера Дмитрий Медведев, държавният глава заяви, че Москва ще изчака съставянето на ново правителство в Киев, преди да реши дали ще предостави на страната остатъка от спасителния пакет в размер на 15 млрд.

Малък напредък в преговорите за Сирия

Според представител на опозицията двете делегации са се споразумели да използват Женевското комюнике за основа на мирни преговори

Арестуваха един от най-богатите китайци заради корупция

Един от най-богатите китайци беше арестуван по обвинение в корупция, съобщи ИТАР-ТАСС. Това е собственикът на строителната компания Един от най-богатите китайци беше арестуван по обвинение в корупция, съобщи ИТАР-ТАСС. Това е собственикът на строителната компания "Голд Мантис констракшън декорейшън" Чжу Синлян. Бизнесменът е класиран на 20-то място в списъка на китайските милиардери. Чжу притежава състояние, оценено на около 3,12 милиарда долара.

Осъдиха Google заради нарушени патенти

/КРОСС/ Google трябва да плати солидно обезщетение на компанията Vringo заради нарушени патенти в областта на интернет рекламата, реши американски съд. Това е сериозен удар за интернет гиганта, който генерира над 90% от приходите си чрез онлайн рекламите, отбелязва Ars technica. Съдът посочва програмата на Google AdWords, която използва технологии, нарушаващи патентите на ищеца. Според решението, компанията дължи обезщетение в размер на 1,36% от всички приходи на AdWords, генерирани в САЩ. Google не публикува точните постъпления на AdWords, така че дори приблизителната сума, която Vringo трябва да получи, е трудно да бъде определена. Печалбата на компанията от онлайн реклама през последното тримесечие е около 9,39 млрд. долара. Прогнозите са, че приходите за цялата 2013 г. от тази дейност ще са над 35 млрд. долара. Неофициалните данни посочват още, че около 55% от тях се генерират от САЩ. На базата на тези приблизителни данни от изданието изчисляват, че Vringo ще трябва да получава между 200 млн. и 250 млн. долара на година. Google трябва да плати със задна дата и лихви всички задължения от ноември 2012 г., когато е издадена първата присъда по делото, като сега решението е следствие на поредно обжалване. Интернет гиганта има право да обжалва още веднъж. Ако обаче отново загуби, ще трябва да плаща на Vringo всяка година до 2016 г., когато патентите губят давност

Депутатът Страхил Ангелов вече няма да е "приятел" на Сирия

Депутатът от Коалиция за България Страхил Ангелов вече не е председател на Групата за приятелство със Сирия в Народното събрание. Той се е оттеглил и от всички групи за приятелство, в които е членувал - със Сирия, Сърбия, Черна гора, Русия, Украйна и Молдова.   Причина за решението на Ангелов е "частното" му пътуване до Сирия по-рано тази година, около което се вдигна голям шум в публичното пространство.   За визитата му стана ясно от репортаж на сирийска телевизия, съобщила за дадената от парламентариста подкрепа за режима на Башар Асад.   Ангелов отрече да е давал подкрепата си за Асад, но външният министър Кристиан Вигенин поиска той да бъде санкциониран заради външнополитическата си изява, която е в разрез с официалната българска позиция.   След избухването на скандала Ангелов обяви готовност да посети и Украйна, но към момента не е ясно на какъв етап е изпълнението на намерението му и каква позиция по отношение на сложната политическа ситуация в Киев той смята да заеме.

Снегът затвори всички пътища в Област Силистра

Сняг, вятър и студ затрудняват движението в Северна и в Източна България

Снегът затоври всичи пътища в Област Силистра

Сняг, вятър и студ затрудняват движението в Северна и в Източна България

Кайнарджанската община на Силистренска област бедства

Сняг, вятър и студ затрудняват движението в Северна и в Източна България

Опит за покушение на вътрешния министър на Либия

Министърът на вътрешните работи на страната е избягал опит за покушение в Триполи, съобщи държавната информационна агенция на Либия.
Ал-Садик Абдел-Карим е пътувал за среща на временния парламента в сряда, когато попаднал под обстрел от въоръжени мъже. Колата е била обстрелвана, но той е оцелял, допълва агенцията. Няма допълнителни подробности. 
Министърът на вътрешните работи на страната е избягал опит за покушение в Триполи, съобщи държавната информационна агенция на Либия. Ал-Садик Абдел-Карим е пътувал за среща на временния парламента в сряда, когато попаднал под обстрел от въоръжени мъже. Колата е била обстрелвана, но той е оцелял, допълва агенцията. Няма допълнителни подробности.

Още 6 млн. лева трябват за подкрепа на общите устройствени планове на общините

Държавното финансиране за подготовката на общи устройствени планове ще зависи от приоритетните проекти на правителството

    


Февруари започва със затопляне и условия за поледици


В края на януари и в самото начало на февруари временно ще се затопли и в голяма част от страната валежите ще са и от дъжд, и от сняг, и ще има условия за поледици. В Северозападна България ще вали сняг. Впоследствие температурите ще се понижат и ще станат близки до обичайните, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, цитирана от агенция "Фокус".

Очакванията са през втория месец на годината сумата на валежите да бъде около и над нормата....

Лондон не може да върне спирачките за българи и румънци

Британският премиер Дейвид Камерън призна за умерен брой балканци, влезли в кралството след 1 януари. Той казаоще, че няма как да удължи срока на вдигнатите вече ограничения за българи и румънци за британския трудов пазар.

Пътищата към Айтос са затворени, Петолъчката също

Пътищата към Айтос и селата Карагеоргиево, Пещерско, Тополоца, Мъглен са затворени за движение поради снеговалеж, каза за Фокус кметът на община Айтос Васил Едрев. 

По думите му снеговалежът е обилен. Духа силен вятър и започват да се образуват преспи. Пътната обстановка се усложнява. В селата Мъглен и Пещерско няма ток. В момента екипи на елект Пътищата към Айтос и селата Карагеоргиево, Пещерско, Тополоца, Мъглен са затворени за движение поради снеговалеж, каза за Фокус кметът на община Айтос Васил Едрев. По думите му снеговалежът е обилен. Духа силен вятър и започват да се образуват преспи. Пътната обстановка се усложнява. В селата Мъглен и Пещерско няма ток. В момента екипи на елект

Фонд "Земеделие" се разплати с животновъдите

Държавен фонд Държавен фонд "Земеделие" окончателно се разплати с животновъдите, съобщиха от институцията. 33 129 696 лева са преведени по сметките на животновъдите днес. Институцията преведе 18.8 млн. лв. по Схемата за национални доплащания за говеда и биволи и още над 10.4 млн. лв. по Схема за национални доплащания за овце майки и кози майки.

"Фиат" се прекръсти на "Фиат Крайслер Аутомобайлс"

Смяната на името отваря нова глава, "ФКА" ни позволява да посрещнем бъдещето с обновено чувство за цел и сила, заяви председателят на концерна

Номинациите за главен съдебен инспектор - до 2 април

София /КРОСС/ Правната комисия в Народното събрание гласува нови правила и нов срок за номинации за нов главен съдебен инспектор. Това съобщи пред БНР депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. Излизам от заседание на комисията. Номинации могат да се правят до 2 април, добави тя. Атанасова посочи, че още през месец декември от ГЕРБ са заявили, че срокът е много кратък, за да бъдат номинирани кандидати за главен съдебен инспектор. През януари поискахме удължаване на срока, но това не бе сторено. Сега процедурата започва отначало. Считам, че този по-дълг срок ще даде възможност на всички ПГ да обсъдят евентуални кандидатури, които да се представят пред обществото, и да има по-честно и прозрачно състезание, каза още Атанасова. Тя добави, че в ГЕРБ продължават да обсъждат различни имена, които могат да заемат поста. Надявам се, че следващия път ще има състезание, каза Атанасова.

Бобева: Първи сме в ЕС по писане на стратегии

Българската администрация работи с общо 128 стратегически документа, разпределени по министерства и ведомства. Това съобщи пред журналисти в сряда в...

Полша ще развива ядрена енергетика


Правителството на Полша одобри програма за развитието на ядрената енергетика в страната, която предвижда изграждане на два ядрени централи с обща мощност 6000 мегавата, съобщиха полските медии. 

До края на 2016 г. консорциум  начело с държавната Полска енергийна група (PGE) трябва да определи площадката на първата централа и доставчика на технологията,  информира Gazeta Wyborcza. Според публикациите се обсъжда вариантът за строителство североизточно от Гданск, където компанията вече...

Очакваме около 400 000 гости за регатата „Тол Шипс” във Варна

Около 400 000 гости се очаква да пристигнат във Варна по време на провеждането на най-прочутата регата в света – „Тол Шипс”. Това съобщиха от Организационния комитет по подготовка на домакинството на събитието пред Обществения съвет по туризъм.

Мария Шарапова започна турнира в Париж с разгромна победа


Водачката в основната схема Мария Шарапова започна с убедителна победа участието си в турнира от сериите "Премиер" в Париж, който е с награден фонд 710 000 долара.

В двубой от втория кръг рускинята разгроми Даниела Хантухова от Словакия с 6:1, 6:0 и се класира за четвъртфиналите.

Шарапова, която почиваше в първия кръг като една от четирите най-високо поставени в основната схема, имаше нужда само от 70 минути, за да запише девета поредна победа в десетия си мач срещу...

Представиха трети вариант на машина за гласуване в НС

В Народното събрание беше демонстриран вариант на машина за гласуване. Това е третата презентация, която е част от поредицата инициативи във връзка с проекта на нов Изборен кодекс, предаде БГНЕС. Н...

Новият градски прокурор си сменя замовете

Новоизбраният градски прокурор на София Христо Динев посочи вече шестима свои заместници на Висшия съдебен съвет.

ДПС и патерицата им Цензурата, БСП плюс АБВ искат да управляват!

Борисов: "Уж паника на "Позитано", уж има война, пък някой работел за ГЕРБ"

    


Сноудън номиниран за Нобелова награда

Двама норвежки депутати номинираха бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън за Нобеловата награда за мир за 2014 г., предаде Двама норвежки депутати номинираха бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън за Нобеловата награда за мир за 2014 г., предаде "The Guardian”. Промените в политиката след разкритията на Сноудън за мащабния шпионаж, осъществяван в цял свят от американската Агенция за национална сигурност, са допринесли за по-стабилен и мирен световен ред, пише БТА.

"Тройката" е правила грешки, но спаси от банкрут редица страни, заяви евродепутат


В дейността на "тройката" международни кредитори (Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд) е имало грешки, но тя беше необходима и успя да спаси от банкрут редица европейски страни, заяви за гръцкия в. "Катимерини" Отмар Карас, заместник-председател на Европейския парламент, който участва в екип, инспектиращ дейността на "тройката".

"Трябваше да ремонтираме лодката по време на бурята. Бурята все още не е отминала. Но ние спасихме лодката - това...

Борисов изчисли формулата на бъдещото управление: ДПС+цензурата+БСП+АБВ


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заподозря, че зад идеята на предишния президент Георги Първанов да регистрира собствена листа за предстоящите евроизбори с гражданското си движение АБВ стои сложен план за оставянето на ГЕРБ извън властта.

Новият сценарий е ДПС, плюс патерицата им - цензурата, БСП плюс АБВ да управляват отново, изчисли Борисов в коментар пред агенция "Фокус" за днешната пресконференция на АБВ, на която Първанов обяви идеала си за широка коалиция по германски модел, но...

Фонд "Земеделие" плати всички дължими суми на животновъдите

Държавен фонд "Земеделие" окончателно се разплати с животновъдите, съобщиха от институцията. 33 129 696 лева са преведени по сметките на животновъдите днес. 

Институцията преведе 18.8 млн. лв. по Схемата за национални доплащания за говеда и биволи и още над 10.4 млн. лв. по Схема за национални доплащания за овце майки и кози майки. 

Държавен фонд "Земеделие" окончателно се разплати с животновъдите, съобщиха от институцията. 33 129 696 лева са преведени по сметките на животновъдите днес. Институцията преведе 18.8 млн. лв. по Схемата за национални доплащания за говеда и биволи и още над 10.4 млн. лв. по Схема за национални доплащания за овце майки и кози майки.

Пътят Варна – Добрич е затворен за движение

Път II-29 Варна – Добрич е затворен за движение. Това съобщиха от Областно пътно управление-Варна. Поради влошените метеорологични условия, се въвежда ограничение на движението и по път III-2902 м. Баир Баши – Панорама – Кичево.

Пътищата към Айтос са затворени, усложнена е обстановката и в Бургас

Пътищата към Айтос и селата Карагеоргиево, Пещерско, Тополоца, Мъглен са затворени за движение поради снеговалеж, каза за Фокус кметът на община Айтос Васил Едрев. 

По думите му снеговалежът е обилен. Духа силен вятър и започват да се образуват преспи. Пътната обстановка се усложнява. В селата Мъглен и Пещерско няма ток. В момента екипи на елект Пътищата към Айтос и селата Карагеоргиево, Пещерско, Тополоца, Мъглен са затворени за движение поради снеговалеж, каза за Фокус кметът на община Айтос Васил Едрев. По думите му снеговалежът е обилен. Духа силен вятър и започват да се образуват преспи. Пътната обстановка се усложнява. В селата Мъглен и Пещерско няма ток. В момента екипи на елект

"Южен поток" договори доставка на тръби за морското трасе за 1 млрд. евро

Договор за доставката на материали за строежа на морското трасе на газопровода "Южен поток" е подписала отговарящата за този участък на тръбопровода компания "Южен поток Транспорт“ с трима производители, които ще осигурят 75 000 стоманени тръби за полагането на първата тръба по дъното на Черно море. Контрактите за общо около 1 милиард евро са били подписани в централата на "Южен поток Транспорт“ в Амстердам, съобщиха от дружеството в сряда. Германската "Юропайп“ ще достави 50% от тръбите, другата половина ще осигурят руските ОМК и Ижорския завод за тръби "Северстал“, които съответно ще произведат 35 и 15 на сто от нужните тръби за първия лъч на газопровода. През юни 2013 г. "Южен поток Транспорт" стартира тръжната процедура за доставка на тръби за първия тръбопровод, включвайки заводи за производство на тръби от Европа и Азия. За да се класира като потенциален доставчик, всеки участник в търга трябваше да докаже техническите си възможности и да премине предквалификационен процес, който включваше производството на множество мостри. Всяка от предоставените в търга мостри е била тествана и оценена от международен експертен екип. "В резултат успяхме да договорим необходимото количество тръби на конкурентни цени и с качество, което отговаря на нашите високи стандарти”, коментира търговският директор на "Южен поток Транспорт" Грегоар Рише, цитиран в прессъобщението. Първите тръби за морския участък ще бъдат доставени в складовете на пристанищата Варна и Бургас територия през лятото на 2014 година. Преди да напусне фабриката, всяка тръба ще се тества с вода под високо налягане, за да се потвърди нейното качество, допълва дружеството. Строителството на газопровода ще започне от сушата през лятото на 2014 година. След доставката и складирането на тръбите по черноморското крайбрежие, строителството в морски води ще започне през есента на 2014 година. Експлоатацията на първия от четирите тръбопровода трябва да започне до края на 2015 година. Морският газопровод "Южен поток“ ще се състои от четири успоредни тръбопровода по 931 километра, с диаметър 32 инча (около 813 mm) и стоманени стени с дебелина 39 мм. Договорите са за производството на около 75 000 стоманени тръби, всяка дълга по 12 метра, предназначени за първия от четирите тръбопровода. Търгът за втория тръбопровод е все още в процес на провеждане, като планът е договорите да бъдат подписани през първото тримесечие на тази година, допълват от компанията, в която руската "Газпром" притежава 50 процента, италианската ЕНИ има 20%, а френската "Електрисите де Франс" и немската "Винтерсхал" държат по 15 на сто.

Украйна е на ръба на гражданска война, предупреди Леонид Кравчук

Президентът от 1991 до 1994 година Леонид Кравчук откри днес дебата в парламента

Европа ни хока за бежанците. Цветанов лобирал за това?

Европейската комисия е отправила критики към страната ни за засилената охрана на границата с Турция, което значително ограничило броя на нелегално влизащите у нас. Вътрешният министър обаче е твърд, че няма как да позволи свободно и безразборно навлизане на всички желаещи, още повече за някои от тях има данни, че са свързани с терористични организации.

Борисов: Сценарият е ДПС + "България без цензура" и БСП + АБВ

"Новият сценарий е ДПС плюс патерицата им Цензурата, БСП плюс АБВ, да управляват отново". Това коментира пред "Фокус" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, потърсен за коментар на пресконференцията на АБВ и изявленията на Георги Първанов. "Неслучайно, когато разбрах за новия проект АБВ, казах, че това са сериозни хора, и много опасен противник. След

Рецидивистът Николай Туджаров получи 2 г. затвор за кражби и хулиганство

Рецидивистът Николай Туджаров получи 2,2 години затвор, реши днес Районният съд в Бургас. 

Това стана, след като му бяха групирани наказанията по всички 13 присъди.

Туджаров е осъден за кражби и хулиганско поведение.

Последното му престъпно деяние бе регистрирано преди няколко месеца, когато бе арестуван заради обир на апартамент на улица Рецидивистът Николай Туджаров получи 2,2 години затвор, реши днес Районният съд в Бургас. Това стана, след като му бяха групирани наказанията по всички 13 присъди. Туджаров е осъден за кражби и хулиганско поведение. Последното му престъпно деяние бе регистрирано преди няколко месеца, когато бе арестуван заради обир на апартамент на улица

Реклама със Скарлет Йохансон бе цензурирана за Супербоул




Рекламните паузи на Супербоул са най-ценни за рекламодателите, тъй като излъчването им в най-гледаното телевизионно време на САЩ, означава, че ще бъдат видяни от милиони зрители. За втора поредна година обаче фирмата, която предлага домашни машини за правене на газирана вода SodaStream получават отказ да стигнат до тази възможност.

Тази година рекламният клип, който са създали, е с участието на Скарлет Йохансон и може би на пръв поглед изглежда леко провокативен. В него...

Градският прокурор на София с шестима заместници?

София /КРОСС/ Градският прокурор на София Христо Динев предложи свой екип от заместници на Висшия съдебен съвет. Предложенията са внесени чрез главния прокурор Сотир Цацаров на 29 януари 2014 г., съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Предложените от ръководителя на Софийска градска прокуратура (СГП), са: Емилия Русинова, прокурор в СГП от 2009 г.; Зорница Таскова, прокурор в СГП от 2012 г.; Куман Куманов, заместник-районен прокурор в СРП от 2007 г.; Николай Русинов, прокурор в СГП от 2008 г.; Чавдар Ангелов, прокурор в Специализираната прокуратура от 2013 г.; Явор Димитров, прокурор в СГП от 2009 г. Номинираните за заместник-градски прокурори са с много добри атестации от работата си, притежават необходимия юридически стаж за заемане на длъжността си и се ползват с висок авторитет сред колегите си.

Костадинова: Олимпийците ни имат шанс за много добро класиране в Сочи (видео)


Всеки от олимпийците ни има своите шансове за много добро класиране на игрите в Сочи, смята председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова.

Страната ще бъде представена от 18 състезатели в шест вида спорт.

"Мисля, че условията и температурата ще бъдат еднакви за всички. Стартът за всички е един и същ – няма фаворити и по-слаби спортисти, така че това вече е въпрос на време и въпрос на късмет и шанс всеки един от тях да се представи добре", каза...

Изследвания на мозъка при децата откриват проблеми с ученето

Изследвания със скенер на мозъка разпознават децата със затруднения в ученето много по-рано. Изследването се състои в измерване на капацитета на тяхната краткотрайна памет.

Тежката зима спря учебните занятия в Разградско


Заради усложнената зимна обстановка и тежките метеорологични условия се преустановяват учебните занятия във всички общини в област Разград, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието, цитирани от БТА. От утре вкъщи си остават децата от общините Разград, Лозница, Цар Калоян, Завет и Кубрат.

Учениците от Исперих и Самуил са във ваканция още от понеделник. Директорите на учебните заведения се задължават да създадат условия за провеждане на консултации и преструктуриране на...

Приеха плана за действие през 2014 г. с мерките, произтичащи от членството на България в ЕС

Правителството прие Плана за действие за 2014 г. с мерките, произтичащи от членството на България в Европейския съюз, съобщиха от правителствената информационна служба. Той е изготвен на основата на предложенията на работните групи към Съвета по европейски въпроси (СЕВ) и е одобрен от Съвета.

ЕНП пита за парите, отпуснати на Моника Станишева

Германският евродепутат от Европейската народна партия Ингеборг Гресле поиска от председателя на Европейския парламент Мартин Шулц обяснения за обстоятелствата и процедурите, по които фирмата на съпругата на Сергей Станишев е получила сумата от 60 хил. евро от Европарламента за рекламна кампания на българско дружество, свързано с председателя на БСП и Партията на европейските социалисти.

Борисов: Уж има война, но сценарият е ДПС + "България без цензура" и БСП + АБВ

"Новият сценарий е ДПС плюс патерицата им Цензурата, БСП плюс АБВ, да управляват отново".
Това коментира пред "Фокус" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, потърсен за коментар на пресконференцията на АБВ и изявленията на Георги Първанов.
"Неслучайно, когато разбрах за новия проект АБВ, казах, че това са сериозни хора, и много опасен противник. След "Новият сценарий е ДПС плюс патерицата им Цензурата, БСП плюс АБВ, да управляват отново". Това коментира пред "Фокус" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, потърсен за коментар на пресконференцията на АБВ и изявленията на Георги Първанов. "Неслучайно, когато разбрах за новия проект АБВ, казах, че това са сериозни хора, и много опасен противник. След

Шумахер остава в кома

/КРОСС/ Мениджърът на седемкратния световен шампион от „Формула 1" Михаел Шумахер Сабине Кем опроверга появилите се съобщения, че лекарите са решили да изведат спортиста от комата, в която той се намира вече месец. По думите й състоянието на Шумахер остава стабилно, но критично. Кем подчерта, че всички твърдения за здравето на състезателя, които не идват от лекуващите го лекари, и лично от нея са „спекулации и няма да ги коментирам".Последно тя коментира състоянието на Шумахер на 17 януари. Тогава Кем заяви, че състоянието му е стабилно, но все още е критично, предаде ИТАР - ТАСС.По-рано днес в медиите се появиха съобщения, че с помощта на лекари германският автомобилен състезател е започнал да излиза от комата и се намира във фазата на постепенно пробуждане.Михаел Шумахер е в кома след падане при спускане със ски на 29 декември. След инцидента той претърпя две операции. Според специалисти вероятността той да се възстанови напълно е много малка.

Петното не е първият, на когото Борисов плаща

Не изключвам Борисов наистина да е плащал на Бисер – Петното за протести, коментира Десислав Чуколов от партията на националистите. По същия начин той плащаше по 17 хиляди лева на депутати да напуснат Атака в миналия мандат на парламента, допълни Чуколов.

Пиян шофьор от Нефела се удари в „Мерцедес”

Шофьор на 40 години от село Нефела катастрофира на пътя Мездра- Враца, съобщават униформените от областния град.

ЕК предлага нови правила за най-големите банки

Европейската комисия (ЕК) е предложила нови правила, които имат за цел да попречат на най-големите банки да осъществяват рисковата дейност търгуване...

Барман кандидатства за рекордите на Гинес във Варна през март

Поставяне на рекорд на Гинес се подготвя във Варна в средата на март. Идеята е на Пенчо Пенчев, президент на Българската асоциация на барманите, който е решил да постави рекорд за най-голям брой приготвени коктейли, а именно - 2014 на брой.

Сергей Арбузов поема поста на Микола Азаров в Украйна

Новият украински премиер заяви, че компромисът в Киев е възможен без агресия и поставяне на ултиматуми

    


Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване